U TRAVELLAND-U POSLEDNJA ŠANSA ZA JEFTIN ARANŽMAN: Letujte na Siciliji po najboljim uslovima!

Pojedini termini su već rasprodati, pa je neophodno što pre izvršiti rezervaciju.

  • 0

Približavanjem letnje turističke sezone agencije sve češće izbacuju “last minute” ponude. U turističkoj agenciji „Travelland“ kažu da im je Sicilija apsolutni hit za ovu godinu u smislu odličnog kvaliteta i niskih cena. Uverili smo se u povoljne cene aranžmana za Siciliju, a naročito za aranžmane u junu mesecu koji su maksimalno jeftini.

- Preporuka agencije „Travelland“ su hoteli Alexander, Corallo, Sporting Baia, Borromeo Resort i Villa Esperia – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Za pojedine hotele odobravamo snižene cene bez dinarskog dela aranžmana.

U turističkoj agenciji „Travelland“ za hotel Alexander aranžman se može uplatiti po ceni već od 389 EUR bez uplate dinarskog dela aranžmana. Hotel Corallo nudi takođe snižene cene koje se kreću već od 469 EUR bez dinarskog dela aranžmana. Tu je fantastična ponuda i za hotel Sporting Baia sa cenom od 555 EUR. I opet bez dinarskog dela aranžmana. A svakako ne treba propustiti ni hit ponude za hotele Borromeo Resort i Villa Esperia.

Foto: Wikimedia/Taormina Foto: Wikimedia/Taormina

- Pored Sicilije, izdvojio bih i povoljne aranžmane za Grčku – nastavio je Milan Jovanić. – Pozivam sve one koji su za ovu godinu planirali apartmanski smeštaj, da dođu u „Travelland“ i uplate aranžman za hotel Pelli. Time se po ceni najma apartmana dobija hotel kategorisan sa tri zvezdice, na samo 100m od plaže u Pefkohoriju sa ishranom na bazi polupansiona. Ova ponuda će naročito obradovati sve one žene koje tokom godišnjeg odmora kuvaju u apartmanima. Za isti ili možda čak manji novac koji je neophodan za najam apartmana i spremanje hrane u njemu, konačno mogu uživati u svom godišnjem odmoru uz restoransku ishranu. U pitanju su cene koje se kreće već od 450 EUR za dvoje odraslih i dete mlađe od 12 godina.

Foto: Wikimedia/BenAveling Foto: Wikimedia/BenAveling

I to nije sve kada je u pitanju hotel Pelli. U određenim terminima uz aranžmane za hotel Pelli ide i jedna autobuska karta za dete u pratnji dve odrasle osobe. Uverili smo se da je ovo zaista fantastična „last minute“ ponuda, kao i ostale „last minute“ ponude za Grčku.

- U agenciji „Travelland“ trenutno imamo izuzetno zanimljive „last minute“ paket aranžmane za Grčku, koji podrazumevaju najam apartmanskog smeštaja i autobuski prevoz u paketu – objasnio nam je Milan Jovanić. – Trenutno su u ponudi paket aranžmani za Nea Rodu, Pefkohori, Hanioti i Jerisos. Pojedini termini su već rasprodati, pa je neophodno što pre izvršiti rezervaciju. Izdvojio bih paket aranžman za vilu Pashalidou po ceni od 109 EUR po osobi, aranžman za vilu Avra po ceni od 110 EUR po osobi, aranžman za vilu Penny po ceni od 145 EUR, kao i aranžman za vilu Elisabet po ceni od 175 EUR po osobi. I naravno da to nije celokupna ponuda.

Foto: Wikimedia/Figiu Foto: Wikimedia/Figiu

U turističkoj agenciji „Travelland“ većina „last minute“ ponuda uskoro ističe, ali mnogi termini su već rasprodati, pa ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane da što pre rezervišu svoje buduće uspomene na adresi Dobračina 43, u Beogradu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA