OVA AVIO KOMPANIJA ZADALA JE DOMAĆI KONKURENCIJI: Bebe koje plaču, kod njih su NAGRAĐENE! (VIDEO)

Putnicima na letu od Njujorka do Los Anđelesa ponudili su 25 odsto popusta svaki put kad neka beba počne da plače

  • 0

Jedina stvar gora od toga da na dugom letu u avionu sedite pored bebe koja plače je da ste roditelj koji drži tu bebu. Znate da ste odgovorni za jad svih ostalih putnika i neretko, malo toga možete da uradite da popravite situaciju.

Za Dan majki (koji se u Americi slavi druge nedelje maja), kompanija Jet Blue i agencija MullenLowe su odlučili da preokrenu ovu situaciju tako što će nagrađivati putnike kad bebe plaču.

NIKO NE MOŽE DA OBJASNI OVU FOTOGRAFIJU: Vidite li vi u čemu je problem? (FOTO)

Oni su ponudili 25 odsto popusta putnicima na letu od Njujorka do Los Anđelesa svaki put kad neka beba počne da plače. To znači, da ako su zaplakale četiri bebe, svi putnici u tom slučaju dobiju besplatnu povratnu kartu za sledeći JetBlue let.

MUNJA PRESEKLA PUT AVIONU: Putnici se tresli dok se pilot borio sa ŽESTOKOM OLUJOM (VIDEO)

Sudeći prema agenciji MullenLowe, 40 procenata odraslih Amerikanaca kažu da ih u avionu nerviraju bebe koje plaču. Iako sumnjamo da će potez ove avio-kompanije postati popularan među ostalim avio prevoznicima, ako ništa, bar pokazuje da ponekad, uz malo mudrosti, možete ono negativno da preokrenete u pozitivno.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: adweek.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA