Sa Kon Tikijem na KOSTA BRAVU - letovanje za 539 evra!

I ovog leta Kon Tiki za svoju brojnu klijentelu omogućava letovanje u zanosnoj Kataloniji uz čaroliju španske „Divlje obale“ ili Kosta Brave. U ponudi su i zaista najatraktivnije lokacije ove mediteranske obale do kojih se stiže čarter letovima

  • 0

Ljoret del Mar je odredište koje će ispuniti sve zahteve mlađih ljubitelja putovanja. Grad u kojem život ne (pre)staje. Punim plućima diše 24 sata.

Uz obilje događanja koja se pretvaraju u nezaboravne uspomene. Blanes je turistička destinacije sa izuzetnim plažama i hotelima. Preporučuje se za porodično letovanje. Ima sve sadržaje u kojima će uživati deca ali i sve ono što će prijati i njihovim roditeljima.

Tosa del Mar je namenjen onima koji spadaju u kategoriju probirljivih turista. Hoteli visoke kategorije, čudesni restorani, kao i niz drugih mogućnosti koje nude mogućnost da u istom danu provedete nekoliko sati mirnog odmora ali i da sve nadgradite i nekom od vaših omiljenih aktivnosti.

Santa Suzana je neka vrsta nove zone ove obale. Zanimljiva je između ostalog i zato što zbog blizine Barselone omogućava da deo odmora odvojite i za posetu ovom prelepom gradu ako ne za drugo a ono za dobar šoping.

Foto: Promo Foto: Promo

Svi Kon Tikijevi ovoletošnji aranžmani urađeni su na bazi čarter leta (prvi poleće 17.juna, poslednji u sezoni 5.septembra) koji je uračunat u cenu, kao i svi transferi.

U ponudi je više od 30 hotela različitih kategorija uz mogućnost da birate vrstu usluge. Ukoliko želite nešto luksuziju varijantu predlog je da to bude Hotel Mediterranen Sand (4*).

Reč je o porodičnom hotelu udaljenm 50 metara od peščane plaže i samo 500 metara od centra Ljoret de Mara. Cena aranžamana, u all inclusive varijanti je već od 699 evra.

Foto: Promo Foto: Promo

I Savoy Hotel (3*) zaslužuje vašu pažnju. Za nijansu je skromniji ali s pozitivnim iskustvima onih koji su bili njegovi gosti. Cena – od 679 evra (all inclusive).

Foto: Promo Foto: Promo

Iz ponude izdvajamo još jedan hotel ali u Kalelji. Reč je o hotelu Miami (3*) koji uz komfor, bazen i prelepu zelenu hotelsku baštu, nudi i očaravajući mir uz maksimalno zadovoljstvo željenog odmora. Od plaže je udaljen 350 metara. Cena smeštaja na bazi polupansiona je već od 539 evra.

Španija je omiljena destinacija ljubitelja putovanja iz zemlje Srbije. U letnjim mesecima i danima godišnjih odmora „target“ je „Divlja obala“ ili svima dobro znana Kosta Brava.

Pedesetih godina prošlog veka Španci su je promovisali kao idealno mesto za odmor turista iz severne Evrope. Okupirali su je Britanci. Ovaj region u severoistočnoj Kataloniji, u provinciji Đirona, bio je decenijama san Engleza, Škota, Iraca...Ali i mnogih Skandinavaca. Vrlo brzo im se pridružio i ostatak Evrope.

Foto: Promo Foto: Promo

Spoj dobre klime i izvanrednih plaža. To je zapravo Kosta Brava u jednoj rečenici. Pruža se od francuske granice pa sve do Barselone. Blizina prstonice Katalonije je takođe vrednost ove obale koja se ponosi prelepim hotelskim zdanjima. U svim kategorijama i ponudom sa miran ali i aktivan odmor.

Foto: Promo Foto: Promo

I zalađina je atrakcija. Najviše zarad svoje autentičnosti. Sačuvan je njen tradicionalni izgled pa je postala neka vrsta skrivenog dragulja za posetioce koji priželjkuju nešto više od sunca, peska i sangrije.

Boravak u ovom delu Španije nudi i mogućnost obilaska niza drugih znamenitosti ove čudesne zemlje. Iz mase fakultativnih izleta izdvajamo jedan: posetu gradiću Figeras u kojem će te upoznati lik i delo Salvadora Dalija, jednog od najvećih slikara u istoriji ove umetnosti. I još nešto. Ne propustite da obiđete jedan više nego atraktivan zabavni park. Izlet do Port Aventure obogatiće vaš doživljaj sa letovanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA