DEVICE SU APOTEKE, RIBE PARADAJZ-TURISTI, RAKOVI KNJIŠKI MOLJCI: A evo bez čega ostali horoskopski znaci ne kreću na more!

Sigurno se sećate starog hita Zabranjenog pušenja “Pišonja i Žuga”. Znate i kakva su iskustva junaci ove pesme poneli sa puta ka moru, ali hajde da vidimo kako na more putuju horoskopski znaci

  • 4

Kad treba krenuti na letovanje, predvodnici među svim astrološkim znacima svakako su Strelac i Ovan. Oni su na čelu kolone. Ipak, ništa manje zanimljivo nije ni kod ostalih znakova.

www.astrousluge.com

STRELAC će poneti sve moguće karte koje mu dođu pod ruku. Ne samo velikih evropskih država nego i onih najmanjih minijaturnih nešto većih od mape koju on nosi u torbi. Interesatno je da mu destinacija nije uvek najpoznatija, pa maršrutu može promeniti bukvalno u sekundi i preći iz jednog prevoznog sredstva u drugo i krenuti u sasvim suprotnom pravcu. Čak može i mora u sekundi zameniti (Jadransko za Egejsko i tome slično).

OVAN bez sportskih rekvizita ne polazi nigde. Tu su ping-pong loptice, košarkaška, fudbalska, možda i ragbi lopta, tek da se nađu. Isto tako pripremu obavlja u poslednji sekund. Kad je siguran da je sve OK gasi Fejsbuk profil sa porukom svim prijateljima “vidimo se uskoro”.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

BIK je kralj elegancije, ali nekada pretera sa previse parfema, pa ga saputnici izvesno vreme izbegavaju dok sve ne ishlapi na njemu.

VAGA je samo na prvi pogled opuštena, ali na displeju mobilnog tajno istražuje gde je moguće pronaći najjeftinije letovanje.

BLIZANCI ništa ne prepuštaju slučaju. Oni prave raspored kako bi stigli sve da obave na vreme.

RIBE kreću na letovanje dobro opskrbljene sa što više hrane i pića.

Foto-ilustracija:  Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

DEVICA proverava da li su svi mogući i potrebni lekovi tu. One su prave male pokretne apoteke.

JARAC napušta kuću sa prepunim novčanikom, kog niko neće pronaći, niti će znati njegov sadržaj tokom celog letovanja.

LAV je car džungle i tome se svi moraju povinovati ako žele da budu u njegovom okruženju. Njegova je prva i poslednja. bio ili ne bio u pravu. Za izbegavanje je ići sa njim na letovanje, može vam ga samo pokvariti.

ŠKORPIJA bi volela ako može da ponese neku igračkicu koja zauzima ogromno mesto u prtljagu, poput plišanog mede ili tome slično. Pravo dete.

Foto-ilustracija: Profimedia/Oredia Foto-ilustracija: Profimedia/Oredia

RAKOVI su obavezno sa sobom poneli su najdeblju knjigu kako bi se isključili ih svih priča do krajnje destinacije. Tu su i nezaobilazne slušalice tako da niti će vas čuti niti videti dok se putovanje ne završi i dok pogledom ne ugleda ogromnu plavu površinu.

VODOLIJA sa sobom nosi lepeze, ventilator na baterije od 1,5 v i slične stvarčice, jer ne voli vrućinu.

Astrolog: Marko Voronjin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sm

    20. jul 2016 | 16:17

    Dosta više tih predrasuda o lavovima da su bolesni egomani, nije istina! Lav je pre svega zaštitnički nastrojen i dostojanstven a ne sebična budala. Lav i u prirodi živi u čoporu iliti "timu" i ume da sarađuje i da se podredi za dobro grupe. A šta nosi na more? 3 kupaća kostima, 3 haljine, 1 pakovanje aspirina zlu ne trebalo, dobru knjigu i fotku svog kućnog ljubimca koji ostaje kod kuće.

  • esma

    20. jul 2016 | 14:27

    Pun pogodak za devicu jer tu malu kucnu apoteku smatra veoma bitnom u morskim turistickim mestima gde su apoteke prenatrpane pa je prva pomoc i te kako bitna pri dizenteriji (baktisuptil ili probiotik)opekotinama jekoderm ili ubodu jeza ili posekotini alkohol ili alergijama presing ili glavobolji zubobolji kafetin ili temperaturi febricit,acetisal,andol.ili menstrualnim tegobama i mekog tkiva-baralgin.To je samo nesto sto smatra bitnim ali je to ne karakterise pa se devicama ne svidja asocijacija"apoteka"

  • Saska

    20. jul 2016 | 18:19

    Pun pogodak za Rakove, iskljucim se u potpunosti, osim ako mi se neko obrati za pomoc.Volim mirno putovanje :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA