PONUDA KOJU NE SMETE ODBITI: Barselona grad umetnosti, arhitekture i dobrog provoda

Ako želite da promenite svoj ustaljen ritual i umesto da svoj letnji odmor provedete na moru, kao svake godine do sada, odaberite neki lep evropski grad i upoznajte čari leta baš u njemu

  • 1

Naš predlog jeste Barselona. Kada jednom posetite Barselonu ona vam ostane urezana u sećanje, zaljubite se u ovu metropolu koja je spoj vrhunske umetnosti, genijalne arhitekture i dobrog provoda.

Barselona je jedan od najlepših gradova Evrope, drugi po veličini grad u Španiji, danas broji oko tri miliona stanovnika, a ono što je njegova velika privilegija - nalazi se na obali mediteranskog mora.

Grad umetnosti, fudbalskih navijača i muzike, poznata je po brojnim prelepim plažama, katedralama, muzejima, akvarijumima i istorijskim centrima. U ovom gradu osim što možete da se edukujete, razgledate velelepna zdanja, odmorite telo i um možete uživati i u noćnom provodu uz čari mediterana.

Foto: Promo Foto: Promo

Naš predlog jeste 5 dana u Barseloni u povoljnom aranžmanu Fly Fly Travela. Aranžman obuhvata avio kartu na relaciji Beograd-Barselona-Beograd, transfer aerodrom-hotel-aerodrom kao i 4 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3 *.

Posle upoznavanja ovog veličanstvenog grada, obavezno se osvežite u "španskom" moru. Budite slobodni i osetite Barselonu, njenu jedinstvenu dušu i dozvolite joj da vas opije svojim zvucima i mirisima... Zato već sad posetite sajt www.flyflytravel.com, rezervišite svoj aranžman i doživite nezaboravnu letnju avanuru u evropskoj metropoli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA