≫ 

Iskoristite popuste agencije "Travelland" za zimovanje u Bugarskoj

Zbog svojih sjajnih skijališta, Bugarska je sve popularnija destinacija za ljubitelje zimskih sportova. Zato, ne propustite da na vreme rezervišete svoj aranžman preko turističke agencije Travelland, koja vam nudi sjajne popuste

  • 0

U turističkoj agenciji "Travelland" preporučuju Bugarsku kao odličnu zimsku destinaciju, sa još boljim cenama. Cela porodica može provest zimovanje za par stotina evra u hotelima koji sadrže spa centar.

Popusti za zimovanja i gradove Evrope u agenciji "Travelland"!

U turističkoj agenciji „Travelland“ preporučuju Bugarsku kao odličnu zimsku destinaciju, sa još boljim cenama. Cela porodica može provesti zimovanje za par stotina evra u hotelima koji sadrže spa centar.

Foto: Flickr/Andrey Stekachev Foto: Flickr/Andrey Stekachev

- Imamo u ponudi Italiju, Austriju, Sloveniju, ali ne postoje ski-centri u Evropi koji nude takav odnos cene i kvaliteta, kao što je to u Bugarskoj – rekao nam je Milan Jovanić iz agencije „Travelland. – Cela porodica može zimovati za par stotina evra. Pored odličnih sadržaja za skijaše, većina hotela u Bugarskoj poseduje spa centar, pa je užitak potpun.

Uverili smo se u agenciji „Travelland da zaista veliki broj turista uplaćuje zimovanje u Bugarskoj. Najpopularnija mesta su Bansko i Borovec, ali po potražnji ne zaostaje ni Pamporovo. Hoteli u Bugarskoj nude izuzetne popuste, koje u agenciji Travelland možete iskoristiti do kraja oktobra.

Foto: Wikipedia/Amorphisman Foto: Wikipedia/Amorphisman

Bansko je najbolji ski-centar u Bugarskoj sa najdužim ski-stazama i bogatom istorijom, na samo 160km od Sofije. Turistička agencija „Travelland“ izdvaja iz svoje ponude za Bansko: hotel Premier Luxury Resort 5* i Pirin Golf Hotel 5* sa 32% popusta, hotele Mont Blanc 4* i Belmont 4* sa 41% popusta, hotel Grand Royle Spa 4* i Pirin Place 3* sa 38% popusta.

Borovec je moderan ski-centar sa velikim brojem barova, restorana i stazama za sve vrste skijaša, a nalazi se na samo 72 km od Sofije. Turistička agencija „Travelland“ za Borovec preporučuje hotel Yastrebets Spa 4* sa 38% popusta, Lion Borovets 4* sa 36% popusta, hotel Radinas Way 4* sa 32% popusta, dok se 27% popusta odobrava za hotele Euhporia 4* i Ice Angels 4*.

Foto: Wikipedia/ Biser Todorov Foto: Wikipedia/ Biser Todorov

Pamporovo je najsunčanije skijalište u Bugarskoj, na 240 km od Sofije, koje sadrži ski-staze kao za početnike tako i za iskusne skijaše. Turistička agencija „Travelland“ iz svoje ponude za Pamporovo izdvaja hotel Forest Nook Villas 3* sa 41% popusta, Perelik Palace Hotel 4* sa 32% popusta, Orpheus 4* sa 27% popusta, dok se popust od 18% odobrava za hotele Murgavets 4*, Perelik 4* i The Castle Hotel 3*.

- Svi popusti su aktueltni do kraja meseca, zaključno sa 31.10. – navodi Milan Jovanić iz agencije Travelland. - Pozivam sve zaniteresovane za zimovanje u Bugarskoj da na vreme izvrše rezervaciju sa sniženim cenama, bilo da odaberu Bansko, Borovec ili Pamporovo.

Foto: Wikipedia/ Townender07 Foto: Wikipedia/ Townender07

Sve ponude su sa ograničenim kapacitetima, pa bi trebalo da se zainteresovani jave što ranije u turističku agenciju „Travelland“ na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Potražnja je velika, a za sve sugestije na raspolaganju vam je ljubazno osoblje agencije „Travelland“.

(Telegraf.rs / PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA