≫ 

Počela je NEDELJA VELIKIH SAJAMSKIH POPUSTA u agenciji VIVA TRAVEL!

Sve destinacije koje želite da posetite do kraja godine možete rezervisati po sniženim, takozvanim FIRST MINUTE cenama

  • 3

U susret predstojećem Sajmu turizma od 23.-26. februara kada se obično očekuju najveći popusti, agencija Viva travel je te popuste već obezbedila u svojim poslovnicama.

Akcija sajamskih popusta startuje od 20.2. i traje do 26.2. Sve destinacije koje želite da posetite do kraja godine možete rezervisati po sniženim, takozvanim FIRST MINUTE cenama.

Budite prvi i uživajte na vreme!

Bilo da su letnji aranžmani u pitanju ili vikend putovanja u neku od evropskih metropola, popusti vas očekuju ukoliko posetite poslovnice agencije - Krunska 48 i YUBC Bul Mihajla Pupina 10a u Beogradu i Železnička 13 u Novom Sadu.

- Ono za čime je najveća potražnja u ovom periodu jesu definitivno autobuski i avionski aranžmani za Grčku, koja kao letnja destinacija prednjači već godinama unazad. Ne zaostaje mnogo u tome ni Sicilija, najveće i najživopisnije ostrvo Mediterana. Ponudu tokom leta za Italiju obogatili smo i avionskim aranžmanom od 8 dana za Rimini. Naravno, za sve polaske odobreni su popusti. rekla nam je Tanja Živanov iz agencije Viva Travel.

Foto: Promo/ Viva Travel Foto: Promo/ Viva Travel

Od grčkih atraktivnih ostrva izdvajaju se sledeća:

Krf, Kefalonija, Lefkada, Parga, Krit, Rodos, Skiatos a popust koji vas očekuje za sve polaske avionom do kraja sezone je 10%. Organizovan je i kombinovan prevoz do Krfa, Kefalonije, Lefkade i Parge, autobusom u odlasku, a avionom u povratku i obrnuto, što je olakšavajuća okolnost za sve ljubitelje konforma.

Foto: Promo/ Viva Travel Foto: Promo/ Viva Travel

Kada je kopneni deo Grčke u pitanju, u agenciji Viva Travel imaju širok izbor letovališta za koje se odobrava sajamski popust od 20% za sve autobuske aranžmane:

NEA VRASNA od 29 evra

ASPROVALTA od 35 evra

STAVROS od 39 evra

NEI PORI od 39 evra

NEOS MARMARAS od 45 evra

OLYMPIC BEACH od 55 evra

PEFKOHORI od 59 evra

LEPTOKARIA od 59 evra

SIVOTA od 59 evra

HANIOTI od 65 evra

POLIHRONO od 65 evra

PARALIA od 75 evra

Svi paket aranžmani uključuju autobuski prevoz i smeštaj od 10 noći u nekoj od vila iz ponude agencije. Ono što se može nazvati pravom AKCIJOM jeste to da prvi polasci za Grčku koštaju svega 4.990din po osobi. Da, prava šok cena, jer ona uključuje i prevoz i boravak od 10 dana. Nadamo se da ćete, ako ste dovoljno brzi, uspeti da je iskoristite.

Ukoliko se opredelite za hotelski smeštaj na Halkidikiju koristeći sopstveni prevoz, u ponudi je veliki izbor hotela sa kategorizacijom do 5*, a popustom i do 50%.

Foto: Promo Foto: Promo

Sajamski popusti važe i za evropske metropole, pa se Uskrs i 1. Maj može proslaviti u nekom od fantastičnih gradova po cenama sniženim za 10%.

Foto: Promo Foto: Promo

To nije sve! Za vreme Sajma turizma svi koji posete poslovnice agencije Viva, mogu da se prijave za nagradno putovanje:

Prva nagrada, LETOVANJE na Tasosu za dve osobe

Druga nagrada, PUTOVANJE u Firencu za dve osobe

Izvlačenje srećnog dobitnika je u ponedeljak 27.2.2017. u 17h.

Svaku šansu treba iskoristiti. Nikad se ne zna, možda ćete baš vi ove godine letovati dva puta.

Srećno!

www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA