Travelland preporučuje Siciliju!

U turističkoj agenciji "Travelland" možete rezervisati aranžmane za hotele Corallo 4* i Sporting Baia 4* sa 12% popusta, Villa Athena Hotel 3* sa 10% popusta i Sant Alphio Garden & Spa 4* sa 5% popusta

  • 0

Italijani znaju da kažu – kada vidite Siciliju, kao da ste videli ceo svet. U turističkoj agenciji "Travelland" trenutno odobravaju popuste do čak 12% na aranžmane za Siciliju.

- Godinama unazad se povećava interesovanje za Siciliju – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije "Travelland". – Naša preporuka jesu hoteli koji se nalaze u regiji mesta Đardini Naksos i Taormina. Aranžmani agencije "Travelland" za Siciliju, podrazumevaju avio prevoz čarter letom i boravak u odabranom hotelu.

U turističkoj agenciji „Travelland“ preporučuju mesta Taormina i Đardini Naksos, na istočnoj obali Sicilije, kao dva najpoznatija letovališta Sicilije. Uverili smo se u agenciji "Travelland" da postoji i obilje fakultativnih izleta, koji se oraganizuju na licu mesta, a od kojih je svakako najpoznatiji obilazak sela u kojem su snimani delovi filma "Kum". U ponudi su i mnogi drugi izleti koje će na destinaciji organizovati profesionalni turistički vodiči, na srpskom jeziku, za sve putnike agencije "Travelland".

Foto: Promo/ Travelland Foto: Promo/ Travelland

- Preporuka agencije "Travelland" za ovu sezonu su hoteli Corallo 4*, Sporting Baia 4*, Villa Athena 3* i Sant Alphio Garden & Spa 4* - naglasio je Milan Jovanić iz ove turističke agencije. – Tokom maja meseca na ove hotele odobravamo popuste do čak 12%. Važno je naglasiti da ova  četiri hotela možete u pojedinim terminima uplatiti bez dinarskog dela aranžmana.

Sicilija je najveće, najživopisnije i najintrigantnije ostrvo Mediterana, zbog svoje istorije duge tri milenijuma, očaravajuće prirode, živopisnih sela i bogate kulturne baštine. Obalu Sicilije zapljuskuju čak tri mora kristalno plave boje: Sredozemno, Tirensko i Jonsko.

Taormina je sagrađena na brdu, odakle se pruža prelep pogled na Jonsko more i okolinu, ali i vulkan Etnu. Posebnu atrakciju predstavlja i vožnja žičarom, koja redovno saobraća i vozi putnike do plaže. Đardini Naksos nalazi se u podnožju Taoramine, na istočnoj strani ostrva i jedno je od najpoznatijih letovališta, prepoznatljivo po dobroj zabavi i živahnom noćnom provodu.

Foto: Promo/ Travelland Foto: Promo/ Travelland

U turističkoj agenciji "Travelland" možete rezervisati aranžmane za hotele Corallo 4* i Sporting Baia 4* sa 12% popusta, Villa Athena Hotel 3* sa 10% popusta i Sant Alphio Garden & Spa 4* sa 5% popusta. Takođe sa 5% popusta, agencija "Travelland" nudi hotele San Pietro 3*, Porto Azzuro 3*, Albatros 3* i druge hotele Sicilije. Po cenama već od 379 € možete letovati na Siciliji, u organizaciji turističke agencije "Travelland".

Foto: Promo/ Travelland Foto: Promo/ Travelland

Za više informacija možete posetiti internet prezentaciju turističke agencije "Travelland"ili posetiti njihovu poslovnicu u Dobračinoj 43, u Beogradu, gde će vam u prijatnom ambijentu, osoblje ove turističke agencije pružiti vrhunsku uslugu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA