SJAJNA AKCIJA KONTIKIJA ZA ODMOR NA OSTRVIMA GRČKE: Porodično letovanje na bazi polupansiona za – 799 evra!

Ovo je ponuda u KonTikijevoj akciji Paket za dvoje za porodice sa dvoje dece do 16 godina uz napomenu da su u cenu uračunati svi transferi, avio-prevoz i polupansionska plus usluga...

  • 0

Grčka ostrva su magija, letovanja na bilo kojem uvek je više od običnog sunčanja, kupanja, dobrog provoda ili zanosne muzike. Ovo je jedinstvena prilika da ih i vi upoznate ili da još jednom letujete tamo gde ste se najbolje proveli.

Verovali ili ne ali i ovo je moguće – letovanje na božanstvenom Skopelosu po ceni koja je više nego sjajna a potpisana je akcijom Paket za dvoje što konkretno znači da jedna osoba plaća a druga letuje – gratis. Cena aranžmana (25.6-5.7.) podrazumeva avio-prevoz, sve transfere, usluge vodiča i smeštaj u odabranom smeštajnom objektu.

Ukoliko je ovo možda vaša porodična priča onda vas čeka još jedno predivno iznenađenje. Hotel Elios Holidays 3* uz cenu od 799 evra, cenu polupansiona za dvoje, nudi za ove iste pare još i besplatan smeštaj i prevoz za dvoje dece do 16 godina.

Foto: Promo/ Kontiki Travel Foto: Promo/ KonTiki Travel

Na Skopelosu u istom terminu a u akciji Paket za dvoje u ponudi su još  i Nina Studio (najama) – 299 evra; Alexios Studio (najam) – 399 evra, Eden Apartments  (noćenje) – 429 evra, Havolo Apartments ( standard – noćenje s doručkom) – 449 evra, Havolo Apartments (superior – noćenje s dorčkom) – 599 evra; Delphi Resort 3* (polupansion) – 749 evra.

U akcija Paket za dvoje nudi se takođe i više nego sjanu mogućnost da 11 dana sa 10 noćenja provede na božanstvenoj Lefkadi. Za termin od 28.juna do 8.jula u ponudi je aranžman koji podrzumeva smeštaj, avio-prevoz i transfer po ceni koja važi za dve osobe. Na vama je samo da birate gde zapravo želite da provedete leto. Jedan od  predloga sa više nego sjajnom cenom su studije sa bazenom u Nidriju - Phillipos studios i Nidry bay studios 2*. Za najam ova dva studija neophodno je da izdvojte 399 odnosno 429 evra.

Foto: Promo/ Kontiki Travel Foto: Promo/ KonTiki Travel

Zanimljiva ponuda je svakako i ona koja se odnosi na Hotel u Vasilikiju – Ponti Beach 2*.U pitanju je aranžman s polupansionoskom uslugom po ceni od 595 evra kao i Hotel u Agios Ioannisu- Villagio Maistro 3*. Cena aranžmana  u Paketu za dvoje je 499 evra.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA