≫ 

7 svetskih destinacija na koje se turisti definitivno - NEĆE VRATITI (FOTO)

Da li ste nekada toliko razočarali da ste se pokajali što ste posetili neku turističku destinaciju? Ovo su negativna iskustva putnika iz SAD

  • 3

Razvojem društvenih mreža i blogova o putovanjima, mnoge destinacije postale su nestvarne i privlačne velikom broju ljudi. Ipak, česti su slučajevi kada se turisti sa nekog mesta vrate razočarani.

10 mesta na planeti koja bukvalno pokušavaju da vas ubiju (FOTO)

SAMO U JAPANU: 6 stvari koje turiste ostavljaju bez daha i u čudu (FOTO)

PROKLETSTVO HRVATSKOG OSTRVA: Odavde ne smete ništa poneti, a ne smete ni da prespavate. Stići će vas kletva (FOTO)

Predstavljamo vam iskustva ljudi sa popularnog američkog sajt za diskusije "Reddit". Post sa pitanjem "Mesto na koje više nikada ne želite da se vratite" dobio je skoro 30.000 komenatara, a na prvom mestu našao se najveći i najpopularniji grad Ujedinjienih Arapskih Emirata - Dubai.

1. Dubai

"Dubai. Da skratim priču. Neočekivano sam se loše provela za osam dana. Nikad nisam bila na praznijem mestu sa nedostatkom kulture. Sve što ima je šoping, ogromna socijalne razlike i ugnjetavanje siromašnih".

Foto: Pixabay

2. Saudijska Arabija

"Proveo sam proteklih šest meseci u Saudijskoj Arabiji. Izuzetno vruće, ništa zabavno, vozači su ludi i sve prodavnice imaju čudno radno vreme zbog molitve".

"Kvalitet vazduha je grozan jer Saudijci sve pale. Moramo da pijemo flaširanu vodu, jer je lekar testirao našu vodu iz slavine i pronašao fekalije. Jednostvano zemlja u koju ne želim da se vratim"

3. Bali

A post shared by Bianco Danielsen (@biancodanielsen) on

"Plaža Kuta na Baliju. Imali smo ogromna očekivanja, ali razočarali smo se kada smo videli smeće na sve strane".

4. Bahami

"Bahama. Plaže su bile prljave i osećala sam se kao da sam u brodogradilištu. Takođe imaju problem sa napuštenim psima. Bilo ih je na sve strane".

Foto: Pixabay

5. Artički krug

"Arktički krug na severu Aljaske. Živim u unutrašnjosti, tako da ćesto putujem širom države. Gore ne postoji bukvalno ništa i nema razloga da se popnete osim ako ne želite da kažete da ste prešli Arktički krug".

"Loši putevi i tone komaraca, malo prostora, nema dobrih mesta za kampovanje. Radije ću provesti koji sat više i odvesti se na neku drugo stranu".

Foto: Pixabay

6. Brazil

"Lapa, Rio de Žaneiro. Preskočite ovaj deo grada jer je pun džeparoša. Mog prijatelja su opkolili i oduzeli mu sve stvari koje je imao sa sobom. Mene su čak i udarili".

7. Japan

"Japan krajem jula, početkom avgusta. Toplota i vlažnost vazduha su nepodnošljivi, a sunce izlazi oko 4:30. Nikada nisam bio tako iscrpljen i nesrećan na putu".

Daljinac baner

(Telegtraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA