Status koji nas najbolje opisuje kad odemo u Grčku na more (FOTO)

Kada dođe vreme godišnjih odmora, pravu glavobolju ume da zada biranje aranžmana, mesta gde ćete letovati. da li su apartmani dobri i koliko su daleko od plaže jer vodite i decu, problem vam je i to što niste krenuli svojim kolima, pa se na letovanju neki više umore, nego što odmore

  • 16

Poznata vam je ona izreka "Srbinu nikad ugoditi", stalno se žalimo na skupoću, na loše vreme, malu platu, a po statusu koji je osvanuo na društvenim mrežama, izgleda da ni odlazak na letovanje nije tako jednostavan.

Uvek je tu problem sa skupim aranžmanom, pa onda odete na more, a tamo puno dece, ili vam je voda hladna, kafa sa kiselom preko 5 evra, pa vam od silnih žalbi, leto presedne.

Grci spremili iznenađenje za Srbe: Možete da kupujete za dinare, ali i da naučite grčki (FOTO)

E baš taj osećaj imao je izvesni Konstantin, pa je na svoj način opisao kako izgleda letovanje Srba:

"Hoćete savete kako do Grčke sa decom najjeftinije, kako tamo jesti najjeftinije, koja je temperatura vazduha i vode za tuširanje, kako se prehraniti za 200 evra, i još uštedeti, pa vratiti u Srbiju, kako letovati besplatno, ili još bolje kako da vam neko plati da dođete.

Foto: Printskrin/Facebook

Sve vam bre smeta, ili je skupo, ili ima previše talasa, premalo talasa, vetar pirka, pa izgorite (iako niko normalan ne ide na plažu od 13-17h), skupi restorani, skupo piće, ne mogu peškiri da se rasprostru, previše brdovito, previše ravno, lekar ne govori srpski, nema dobar wifi, nema domaće kanale, ne menjaju nam posteljinu dnevno (a  jel u svojoj kući menajte posteljinu dnevno?), Rodos skup, na Siciliji hladna voda...

Ko će vam ugoditi..."

Šta mislite kakvi su Srbi kao turisti? Odgovore ostavite u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA