Požurite! Samo u agenciji Travelland jesenja putovanja avionom po specijalnim cenama - Istanbul od 89€, Rim od 199€, Dubai od 299€!

Jesen je pravo je vreme da se počne i sa planovima za zimovanje

  • 1

Uveliko je vreme za planiranje jesenjih putovanja a Turistička agencija "Travelland" pripremila je sjajne ponude za sve ljubitelje Rima i Istanbula ali i za one koji žele da posete moćni Dubai.

- Već od 5. oktobra startuju naše avionske ture za Istanbul, neverovatan grad koji leži na dva kontinenta, grad koji spaja istok i zapad, Evropu i Aziju. Istanbul svojom raskošnom kulturnom baštinom ne prestaje da oduševljava posetioce te ne sumnjamo da će i naši putnici biti očarani – rekao nam je Milan Jovanić iz Turističke agencije "Travelland". Preko Turističke agencije "Travelland" Istanbul možete posetiti za svega 89€.

Panorama Istanbula. Foto: Flickr/Eder Fortunato

- Ova jesen će biti uzbudljiva i za ljubitelje Italije, naročito za one koji žele da posete ''večni grad'' Rim dodao je Milan Jovanić iz "Travellanda".  Današnja prestonica Italije je nekada bila centar moćne Rimske imperije. Nadaleko poznata po svom glavnom simbolu Koloseumu privlači turiste, kako iz čitavog sveta, tako i iz naše zemlje. Pored Koloseuma, grad koji je po legendi osnovao Romul, Rim, krase i veliki trgovi poput Piazza Navone, Piazza Venecije, zatim, Campo de' Fiori i čuvena barokna fontana Di Trevi. Putovanje u ovaj neverovatan grad možete sebi priuštiti po ceni od 199€.

Foto: Tanjug/AP

- Za sve one koji su raspoloženi za egzotične predele u ponudi imamo niz hotela smeštenih u najpoznatijem gradu Ujedinjenih Arapskih EmirataDubaiju rekao nam je Milan Jovanić. Ovaj moćan grad na obali Persijskog zaliva je drugi po brzini razvoja u čitavom svetu. Zovu ga još i ''grad budućnosti''. Hoteli koje u Turističkoj agenciji "Travelland" izdvajaju u Dubaiju su: "Dukes ", "Doubletree Ras Al Kajma", "Habtoor " i "Hilton Resort & Spa". Sve su to luksuzni hoteli i svi imaju po 5 zvezdica.

Foto: Promo/ Travelland

Jesen je pravo je vreme da se počne i sa planovima za zimovanje.  Milan Jovanić iz agencije "Travelland" nam je rekao: - Mi ove godine izdvajamo Bugarsku kao glavni centar ski turizma u regionu. Već smo pripremili sjajne aranžmane po veoma povoljnim cenama za Bansko, Borovec i Pamporovo. Ljubitelji zimskih sportova su veoma zainteresovani za ove centre pre svega zbog povoljnih cena i iskustava mnogih koji su zimske odmore proveli u Bugarskoj. – Ako planirate da ove godine Bugarski ski centri budu vaše mesto za odmor, uživanje i zabavu na snegu požurite u Turističku agenciju "Travelland" da uplatite svoj aranžman po first minute cenama.

- Molimo sve zainteresovane da požure sa rezervacijama jer je ostalo još malo raspoloživih kapaciteta iz first minute ponuda – zaključio je Milan Jovanić iz agencije "Travelland".

Foto: Wikipedia/ Biser Todorov

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji "Travelland", na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije: www.travelland.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA