Putujte sa Travellandom po neverovatno niskim last minute cenama (FOTO)

Idući u susret proleću bliži se i odlična prilika da provedete nezaboravne trenutke na nekim od aktuelnih i atraktivnih evropskih i svetskih destinacija

  • 0

Turistička agencija "Travelland" samo za vas bira idealne ponude koje će vas oboriti s nogu.

Postoji li išta romantičnije od Pariza? Grad ljubavi i ovog marta širom otvorenih vrata čeka sve zaljubljene koji su odlučili da praznik žena provedu u francuskoj prestonici. Blaga koja ova metropola nudi naširoko su poznata: Ajfelov toranj, Muzej Luvr, Trijumfalna kapija, Jelisejska polja, dvorac Versaj i mnoge druge znamenitosti. "Travelland" nudi svim putnicima koji sebi žele da priušte ovo zadovoljstvo 8. marta neodoljivu cenu – 249€, u koju je uključen avio – prevoz i 4 noćenja u gradu svetlosti.

Foto: pixabay.com

Za one koji vole da eksperimentišu i izađu iz svoje zone komfora, koji žele da uživaju u neotkrivenim i novim, divljim i egzotičnim atrakcijama – idealna destinacija je Tajland. Turistički centri Bangkok i Pataja su pravi biseri tajlandskog turizma. Ova država jugoistočne Azije svojom bogatom ponudom parira i mnogo popularnijim destinacijama. Tajland poseduje sve što je neophodno za idiličan odmor u dvoje – prirodu koja obara s nogu, gostoljubiva domorodačka plemena, egzotičnu kuhinju, i mogućnost ludog noćnog provoda. Putovanje koje obuhvata šest noćenja u Pataji i tri noćenja u Bangkoku, sa polaskom 14. marta, samo u "Travellandu" možete priuštiti po neverovatnoj ceni od 229€!

Foto: pixabay.com

Dubai, grad Ujedinjenih Arapskih Emirata koji se u poslednjoj deceniji ustoličio kao svetska prestonica luksuza i glamura, po mnogo čemu se razlikuje od svega što ste do sada videli i mogli da očekujete. Staro gradsko jezgro čuva duh prošlosti i istorije ovog podneblja, a ostatak grada koji je u ekspanziji je delo najboljih, najmaštovitijih i najkreativnijih arhitekata sveta. Za sve one koji putovanje u Dubai rezervišu do 03. marta ,"Travelland" je pripremio popust od 50€ po osobi a ako se odlučite na boravak duži od 7 noći popust je čak 70€ po osobi. Doha, prestonica najbogatije države sveta, nudi sjajan provod, pustinjski safari, prelepe plaže, krstarenja i mnogo uživanja u luksuznom ambijentu. Možete je posetiti po ceni već od 299€. "Travelland" je i za Dohu pripremio dodatni popust od 50€ za sve one koji putovanje rezervišu do 03. marta a ako odluče da u Dohi ostanu 7 ili više noći taj popust je 70€ po osobi.

Foto: pixabay.com

Nešto istočnije indonežansko ostrvo Bali nudi hindusitičku kuturu u svom punom sjaju. Bali je simbol divnih prirodnih vrednosti – jezera, vodopada, kanjona, plaža ali i ludih festivala, karnevala i uličnih manifestacija. Sa "Travellandom" ovaj tropski raj možete posetiti po ceni već od 499€ uz dodatni popust od 50€ za rezervacije do 03. marta. A ako vas ipak više privlače Karibi, sigurno će vam biti primamljiva "Travellandova" ponuda za putovanje na Kubu od 999€.

Foto: pixabay.com

Proleće koje dolazi može postati vrelo i dobiti potpuno novu dimenziju uz zanimljiva putovanja po evropskim gradovima. U "Travellandu" ističu da veliko interesovanje vlada za posetu Berlinu i Rimu. U Rimu možete provesti Uskršnje praznike po ceni već od 125€ za putovanje od 6 dana. I Berlin je, takođe, dostupan autobusom po ceni od 149€ a avionom već od 329€.

Foto: Promo

Ukoliko ste ipak ljubitelj klasike, i želite proveren i kvalitetan odmor – prelepa Venecija je idealna za vas! Mostovi, kanali, trgovi, stara zdanja, uz pregršt prelepih prodavnica uvući će vam se pod kožu! Petodnevna poseta Veneciji sa polaskom osmog marta, uz "Travelland" moguća je po specijalnoj ceni od 59€.

Foto: Telegraf

Prag, glavni grad Češke, smešten na reci Vltavi, nudi širok spektar turističkih vrednosti – od čuvenih tornjeva, mostova, crkava i katedrala, tradicionalnih pivara i gostionica do sadržajnog i neponovljivog noćnog života. Ukratko, nešto što se svakako bar jednom mora iskusiti. Polazak 7.3. na ovo divno putovanje u trajanju od 6 dana autobuskim prevozom "Travelland" nudi po specijalnoj ceni od 69€.

Foto: Telegraf

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji "Travelland", na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije www.travelland.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA