≫ 

Herceg Novi iz objektiva Miss Srbije: Otkrijte šta se dešava u maju mesecu na Crnogorskom primorju pre zvaničnog početka letnje sezone (FOTO) (VIDEO)

Posetili smo Herceg Novi za praznike u maju mesecu. Pogledajte šta se to dešava na moru pre zvaničnog početka letnje sezone...

  • 10

Ovog proleća mnogi Beograđani rešili su da provedu majske praznike u Crnoj Gori. Herceg Novi bio je samo jedan od gradova koji su posetili u velikom broju. Prijatna temperatura oko 29 stepeni izvela je ljude na plaže u potrazi za suncem, morem i vitaminom D. Miris joda, sunčevi zraci i zvuk talasa doneli su opuštajuću atmosferu svima koji su tamo potražili odmor.

Foto: Ivana Trišić

Iznenađeni smo što je veliki broj ljudi već bio na plažama, a pogotovu jer je većina njih potražila rashlađenje u moru čija je temperatura oko 20 stepeni. Kafići su bili uglavnom popunjeni i bilo je dosta mlađih ljudi, kao i porodica sa decom.

Cena povratne avionske karte Beograd - Tivat je 14.405 RSD

Cena povratne autobuske karte Beograd - Herceg Novi je 3.900 RSD

Cene dvokrevetnih soba u privatnom smeštaju kreću se od 15 eura pa naviše, a cene u hotelima su više od 30 eura po sobi.

Cena kafe u restoranima i kafićima u blizini mora je ispod 1,3 eura

Cena sokova u istim se kreće od 1,5  do 2 eura.

Foto: Ivana Trišić

Riblji specijaliteti:

- girice: 6 e

- lignje na žaru: 8,5 e

- losos: 14,5 e

- tuna: 12 e

- brancin: 12,5 e

Najveći biseri srpskih turista: Koliko je duboka voda ako uđem u plićak do kolena?

Veliki broj sportista uglavnom vaterpolista proveli su praznik trenirajući u bazenu pored mora. Mlađe generacije uživale su u društvu praveći roštilj i slušajući muziku, dok su neki igrali fudbal na popločanim plažama.

Sa tvrđave Forte Mare uživali smo u predivnom pogledu na Boku Kotorsku.

Naš domaćin je bio hotel ACD u Meljine i u njemu će biti održan zvaničan izbor za Miss Crne Gore 26. maja. 2018. Ko je u mogućnosti neka dodje na ovaj predivan događaj i pruži podršku lepoticama!

Pogledajte u video prilogu iznad kako je izgledalo ovo putovanje.

Daljinac

(Telegraf.rs/I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA