≫ 

Majorka ili Sicilija? LAST MINUTE cene za letovanje u junu – Direktan čarter let

Na Siciliju ideš zato što si hedonista, a na Mojorci to postaješ. Ne propustite direktan čarter let i specijalne ponude za polaske u junu sa agencijom Viva travel

  • 0

Majorka  koju nazivaju Evropskom Floridom zaista je ostrvo uživanja.  Prva asocijacija jesu plaže i zalivi, ali ovaj deo Španije nudi mnogo više – pelepe predele kao inspiracija mnogim umetnicima, sportovi na vodi, luda zabava… Majorka pre svega ima sjajnu klimu. Uživaćete i u gastronomskim specijalitetima pripremljenim od svega onog što se može pronaći u moru, obavezno uz čuvenu Sangriju.

Prestonica Palma de Majorka je največi i vrlo moderan grad ostrva Majorka, a njene ulice i građevine krasi bogata istorija i kultura. Grad i celo ostrvo bukvalno žive 24 sata. Svi hoteli, bez obzira na kategoriju, nude vrhunsku uslugu i gostoprimljivost.

Turisitička agencija Viva travel ima specijalnu cenu od 609€ za polazak 23.06. i odnosi se na hotele Gala 3* i Miraflores 3*. Oba hotela nalaze se u centru mesta Can Pastilla, na oko 60m od plaže, sa uslugom polupansiona.

Foto: Promo

Majorku krasi više od 100 različitih plaža, od onih uređenih sa belim peskom, preko plaža pokrivenih palmama koje obezbeđuju neophodnu hladovinu, do plaža sakrivenih od pogleda radoznalaca. Zbog svega navedenog jasno je da svi koji provedu leto na Majorci smatraju da je bravak na Palmi jednak povratku u život.

Foto: Promo

Sicilija - "Sunčano ostrvo" Zašto je totalno drugačija od drugih ostrva?

Prava je privilegija što nam je ovo ostrvo postalo dostupno. Viva travel vas već tradicionalno vodi direktnim čarter letom na Siciliju i to po specijalnim cenama za polaske u junu.

Foto: Promo

Hoteli koji su u ponudi nalaze se u nekom od poznatih letovališta – Đardini Naxos, Letojani, Taormina Mare

Za polazak 28.06. cena paket aranžmana se kreće od 585€, a još malo mesta ima u hotelima Corallo 4*, Baia Azzurra 4*, Linda 3*, Baia Degli Dei 3*.

Karakteristični mediteranski gradovi Palermo i Katanija su najznačajniji gradovi na Siciliji. Kako ne biste propustili sve atrakcije ostrva, Viva travel vas u njihov obilazak ali i na izlete izlete kao što su Sicilijanska sela, vulkan Etna, Sirakuza, Eolska ostrva, Isola Bella…

Foto: Promo

Ako i ne znate puno o Siciliji, sigurno ste barem jednom pogledali maestralno ostvarenje, Francisa Kopole, pod nazivom „Kum“, kada ste mogli da vidite prelepe krajolike tradicionalnih sela na Siciliji, ili vas je bar zaintrigirala sicilijanska Mafija.

Ukoliko tražite pravi odmor, na kom možete mnogo šta videti, čuti, okusiti i najvažnije opustiti se, leto na Siciliji je pravi izbor za Vas.

Za sve informacije o aranžmanima agencije Viva možete se informisati u njhovim poslovnicima – Krunska 48 (tel: 011/78 52 800), Bul. Mihajla Pupina 10a (tel: 011/78 52 801) ili putem zvanične internet stranice www.vivatravel.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA