Grčka ostrva – Last minute letovanje, popusti do 300 evra po osobi (FOTO)

U agenciji "Viva travel" osim što je na snazi akcija velikih last minute popusta, dodatno su putnicima olakšali proces rezervacije slobodnih kapaciteta

  • 0

Da, dobro ste pročitali! Sada je prilika da rezervišete svoje mesto i letnji odmor provedete na nekom od grčkih ostrva, jer se popusti kreću i do 300 evra po osobi.

U agenciji "Viva travel" osim što je na snazi akcija velikih last minute popusta, dodatno su putnicima olakšali proces rezervacije slobodnih kapaciteta. Često nemate dovoljno vremena niti mogućnosti da posetite poslovnice turističkih agencija radi odabira putovanja. Zbog aktuelne letnje sezone neretko su i velike gužve, a telefonske veze zauzete. Od sada se rezervacija željenog paket aranžmana može brzo i lako izvršiti online putem, na sajtu www.vivatravel.rs.

Grčka ostrva su uvek u prvom planu kada je potražnja u pitanju. Ove letnje sezone u agenciji "Viva travel" ona su dostupnija neko ikad. Izdvojili smo najupečatljivije popuste i specijalne ponude za najranije polaske :

Ostrvo KRIT – Najveće grko ostrvo i peto po veličini na Mediteranu

U ponudi agncije “Viva travel” ostale su još dve slobodne sobe u hotelu Ilios 3* - Heraklion za polazak 27.06. sa popustom od 186 evra po osobi (stara cena paket aranžmana 445 evra, nova cena 259 evra). Za naredni termin 07.07. popust je već 60 evra po osobi.

Foto: Promo

SKIATOS – Ni manjeg ostrva, ni više plaža!

Skiatos, kosmopolitsko ostrvo koje pripada arhipelagu Sporado, oplemenjeno bujnom vegetacijom i kristalno čistom vodom, postalo je želja svakog turiste. Odmor na Skiatosu uključuje uzbudljiv noćni život, šoping, prelepe plaže i sjajnu zabavu.

Za polazak 30.06. agencija "Viva travel" odobrava POPUST OD 100 EVRA PO OSOBI, dok je za polazak 10.07. popust 80 evra po osobi. U pitanju su avionski paket aranžmani od 10 noćenja.

Ostrvo KRF – "Zeleni dijamant"

Najblistaviji biser Jonskog arhipelaga i jedno je od najposećenijih grčkih ostrva. U mestu Dasia za polazak 29.06. u ponudi je porodični hotel Victoria Hill 3* koji nudi uslugu polupansiona, čija je cena snižena za čak 150 evra po osobi. Mesta ima još vrlo malo pa je poželjno požuriti sa rezervacijom.

RODOS – Ostrvo bogova, sunca i Kolosa

Polazak 01.07. – AVION + TRANSFER + SMEŠTAJ, 10 noći

Za hotele SEVASTOS 2* / NA i OLYMPIA SUN 3* / AI - POPUST 200€ po osobi

Za hotel MEDITERRANEAN 4* / PP - POPUST 300€ po osobi

Foto: Promo

KEFALONIJA – Ostrvo rajskih plaže

Ostrvo je smešteno južno od Lefkade, a severno od Zakintosa. Veliki broj prelepih plaža je ono što čini najveće bogatstvo ostrva. Posebno se ostiče plaža Mirtos koje je dobila epitet jedne od najlepših u Evropi. Pogled na plažu sa visoke planine koja je okružuje čini se skoro nestvaran.

KEFALONIJA – AVION + TRANSFER + SMEŠTAJ, 10 noći

Za polazak 03.07. aktuelan je POPUST 100 evra po osobi, a za polazak 13.07. popust 10% za smeštaj u mestima Skala i Lasi iz ponude agencije "Viva travel".

Do pojedinih ostrva se jednostavno mora avionom, ali se za druga može koristiti i autobuski prevoz. To je slučaj sa ostrvom Tasos. I u tom slučaju postoje specijalne ponude agencije "Viva travel" . U pitanju je polazak 01.07. i popust od 20% na paket aranžmane za smeštaj u vili Rodolfos Inn, Pefkary Bay i Mary 1. Dok je za naredni polazak 11.07. cena takođe snižena i to za 50 evra po osobi.

Ovo nije sve, još puno Last minute aranžmana vas očekuje, ne samo za Grčku već i za druge destinacije poput Italije, Španije, Turske i Egipta.

Za sva pitanja i pomoć pri rezervisanju aranžmana na usluzi vam je osoblje agencije "Viva travel" od 09h-20h radnim denima i subotom do 16h.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA