Još jedna Last minute prilika koja se ne propušta! Letovanje u Grčkoj i Italiji sa uštedom do čak 250 evra po osobi

Akcija najpovoljnijih last minute aranžmana i specijalnih ponuda na snazi je u agenciji "Viva travel"

  • 1

Jul je mesec kada več intezivno tražite najbolju destinaciju za vaše letovanje. Akcija najpovoljnijih last minute aranžmana i specijalnih ponuda na snazi je u agenciji "Viva travel".

Autobuske i avionske aranžmane za Grčku i Italiju možete pronaći po više nego dobrim cenama i to u julu mesecu, periodu koji se smatra visokom turističkom sezonom. Dodatna olakšavajuća okolnost je što sve te aranžmane možete i sami rezervisati online putem na sajtu www.vivatravel.rs.

Naša preporuka kada je reč o letovanju u Italiji su svakako ostrva Sicilija i Sardinija.

Avionski polazak za Sardiniju rezervisan je već 06. Jul. Turistička agencija "Viva travel" na paket aranžman koji uključuje avionski prevoz, transfer i hotelski smeštaj kategorizacije 4* odobrava 30% popusta na cenu.

I to ne bilo koji hotel! U pitanju je hotel Horse Country Resort & Spa 4* sa uslugom All inclusive. Sada je cena paketa od 699 evra zamenila je staru od 965 evra.

Foto: Promo/ Viva Travel

Hotel spada u top hotele koje preporučujemo kako porodicama tako i parovma jer sadrži sve što je potrebno za dobar odmor i zabavu na predivnoj Sardiniji.

Poseduje sopstvenu plažu sa ležaljkama čije koriščenje nećete dodatno plaćati, ali i čak dva bazena, teniski tereni, konjički klub, aqua aerobik, wellnes&spa... Zasigurno će vam dan biti ispunjen brojnim aktivnostima pa će vam se 10 dana boravka učiniti prekratkim za sve što poželite da koristite. Ipak, mirno okruženje i netaknuta priroda doprineće da vaš letnji odmor postane odmor u pravom smislu te reči.

Foto: Promo/ Viva Travel

Dva dana posle Sardinije (08.07.), planiran je avionski polazak za Siciliju. U ponudi agencije "Viva travel" je više hotelskog smeštaja na čarobnoj Siciliji koji su na popustu do čak 250 evra po osobi.

AVION+ SMEŠTAJ, 10 noći:

CORALLO 4* / ND / nova cena 495€

KALASKISO 3* / ND / nova cena 535€

SAN PIETRO 3*/ PP / nova cena 625€

BAIA AZURA 4*/  PP / nova cena / 739€

SANT ALPHIO GARDEN & SPA 4*/ PP:

1/2 standard soba, stara cena 835€, nova cena 599€

1/2 superior soba, stara cena 955€, nova cena 705€

Foto: Promo/ Viva Travel

Ni ljubitelji Grčke neće biti uskraćeni za popuste, pa su tako u ponudi specijalne cene za ostrva Jonskog mora. Ušteda je i do 150 evra po osobi.

KEFALONIJAPolazak 03.07. – AVION + TRANSFER + SMEŠTAJ, 10 noći

Hotel STARLIGHT 2*/ ND / Vile Mihalis, Bianca, Casa d Ionio - Cena od 199 evra po osobi. Za 13.07. popust na aranžmane je 10%.

LEFKADA I PARGA - Polazak 06.07. – AVION + TRANSFER + SMEŠTAJ, 10 noći

Jedna od najlepših i najšarmantnijih mesta na Jonskom moru, godinama privlače veliki broj turista.

Agencija "Viva travel" vas vodi na letovanje uz popust od 140 evra po osobi.

Foto: Promo/ Viva Travel

KRF - Polazak 09.07. – AVION + TRANSFER + SMEŠTAJ, 10 noći

Vila Yannis- popust do 150 evra po osobi. Mali I lepo uređen porodični hotel VICTORIA HILL 3, smešten u centralnom delu mesta Dasia i uslugom polupansiona ima popust od 100 po osobi. Inače Krf kao letnja destinacija ima snižene cene do kraja sezone, što je dobro ako se odlučite za kasniji period boravka na ostrvu.

Nešto niži popust (80 evra poosobi) ima ostrvo Skijatos za polazak 10.07., ali ne brinite i ono je takođe na sniženju sve do kraja sezone.

RODOSPolazak 11.07. – AVION + TRANSFER + SMEŠTAJ, 10 noći

Hotel MEDITERRANEAN 4* / PP - POPUST 140€ po osobi

Putnici koji se ipak odluče za autobuski ili sopstveni prevoz, imaće priliku da uz popuste od 100 evra na cene aranžmana borave na poluostrvu Halkidiki, tačnije letovalištima Polihrono, Pefkohori, Hanioti, Kalitea.

Sve specijalne ponude i popuste agencije "Viva travel" možete pogledati na njihovoj internet prezentaciji www.vivatravel.rs. A za sva dodatna pitanja I pomoć na usluzi je stručno osoblje agencije u poslovnicama Krunska 48 i Bul. Mihajla Pupina 10a (YUBC).

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana

    2. jul 2018 | 13:54

    Godinama putujem preko Vive, odlicna agencija sa najboljim vodicima. Sve pohvale

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA