Letovanje u Turskoj: Specijalne ponude! Antalijska regija sa popustom do 50% (FOTO)

Antalijska regija je postala poznata turistima iz čitavog sveta, a posete u toku letnjih meseci su sve brojnije

  • 1

Alanja, Antalja, Belek, Kemer, Side…..Luksuzni hoteli sa 5*, all inclusive, čarter let, prevoz do hotela i to po najnižim cenama do kraja letnje sezone.

Antalijska regija je postala poznata turistima iz čitavog sveta, a posete u toku letnjih meseci su sve brojnije.

Alanja je drugi po važnosti i posećenosti turistički centar regiona. Nudi nezaboravan provod, lepote prirode, zavodljive plaže, istorijske spomenike i ljubaznu uslugu. Glavna ulica prateći liniju obale do centralnog gradskog parka, nudi neprebrojive prodavnice suvenira, kože, odeće, nakita, kao i umetnina, simbolima ove regije. Brojni kafići, klubovi i restorani, sa različitim vrstama muzike, čine da Alanja izgleda kao svetleći muzički grad.

U turističkoj agenciji "Viva travel" možete izabrati neki od luksuznh hotela po ceni sniženoj i do 100 evra po osobi. Hotel Hedef Rose Garden 4*sa all inclusive uslugom ima novu specijalnu cenu od 555 evra za polaske 12.07. i 14.07. A za dvoje dece do 12 godina smeštaj je GRATIS.

Hotel se nalazi u regiji Konakli i sadrži vrlo bogat zabavni sadržaj za decu i odrasle.

Foto: Promo/ Viva travel

ACAR HOTEL 4* i KLEOPATRA ARSI 4* sa takođe all inclusive uslugom i cenom do 599 evra, ne naplaćuju smeštaj za dete do 12 godina.

Nešto mirniji odmor može pružiti letovalište Side. I tamo možete pronaći hotelski smeštaj sa popustom do 40%. Hotel ARMA'S BELLA SUN 4* - KUMKOY po specijalnoj ceni od 695 evra, za dvoje dece do 12 godina pruža GRATIS smeštaj.

Od sadržaja, zbog kojeg vam sgurno neće biti dosadno izdvajamo: otvoreni bazeni za decu i odrasle, 2 tobogana, fitnes, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, teniski teren, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou program nekoliko puta nedeljno, mini klub za decu uzrasta od 4 do 12 godina.

Foto: Promo/ Viva travel

Širok izbor hotela kategorizacje uglavnom 5 zvezdica nalaze su oblasti Lara, na 20-ak kilometara od Antalije. Ovi luksuzni hoteli smešteni su na čuvenoj Lara plaži koju krasi kristalno čisto more. Hoteli oslikavaju napoznatije građevine sveta kao što su Kremlj, Topkapi, zbog čega je Lara dobila nadimak turski Las Vegas. Odličan izbor hrane koji je karakterističan za All Inclusive uslugu, jedan je od aduta svih hotela u Turskoj.

Izdvojićemo samo neke hotele iz ponude agencije "Viva travel" koji mogu biti pravi izbor za vaš odmor:

Adalya Elite Lara  5* - LAST MINUTE popust 28%  

Delphin Be grand Resort 5* - LAST MINUTE popust do 20%

Delphn Imperial 5*- LAST MINUTE popust 10%

Limark Lara Deluxe Hotel & Resort 5* - GRATIS smeštaj za dvoje dece do 14 godina. 

Hateli visokog kvaliteta nalaze se i u letovalištu Belek, udaljenog od Antalije svega 35km. Duge peščane plaže okružene stablima eukaliptusa privlače brojne turiste, a tokođe je popularno odredište među ljubiteljima golfa, jer se u okolini nalazi bar 20 golf igrališta.

Foto: Promo/ Viva travel

U agenciji "Viva travel" pronaći ćete hotele sa popustom do čak 50%. To je slučaj sa hotelom Crystal Waterworld Resort & Spa 5* koji ima 882 smeštajne jedinice. Pruža i više od all inclusive usluge i to 24h. Jedino na šta bi putnici mogli da se požale jeste koji kilogram viška u odnosu na onaj pre odmora u Turskoj.

Foto: Promo

Slike hotela najbolje opisuju kakav odmor možete očekivati u Turskoj. Ako ne želite da brinete ni o jednom detalju onda u izboru niste pogrešili.

Sve paket aranžmane možete rezervisati online putem preko sajta www.vivatravel.rs ali o svim detaljima možete se raspitati u poslovnicama agencija Viva travel u Krunskoj 48 I Bul. Mihajla Pupina 10.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA