Najnovija akcija: Skijatos - Popust 50%! Krf, Rodos, Halkidiki - popust od 140 do 240 evra po osobi (FOTO)

Nova šansa za uštedu, nova prilika da sebe i svoje bližnje častite letovanjem o kojem ste mislili tokom dugih hladnih dana

  • 2

U vreme visoke turističke sezone letujte po ekstra povoljnim cenama sa popustima i do 240 evra po osobi.

Nova šansa za uštedu, nova prilika da sebe i svoje bližnje častite letovanjem o kojem ste mislili tokom dugih hladnih dana. Izbor destinacije u poslednjem trenutku može biti mač sa dve oštrice. Svi koji imaju mogućnost da se reaguju brzo kod svojih poslodavaca za godišnji odmor, imaju sreće. U agenciji "Viva travel" možete "uloviti" last minute ponude za grčka ostrva ali i onaj najlepši kopneni deo Grčke.

Danas vam predlažemo ona "najsvežija" sniženja i pomažemo oko izbora slobodnih kapaciteta.

Najblistavijji bisre Jonskog mora je ostrvo Krf koje je i jedno od najposećenijih ostrva među srpskim turistima. Ali sa razlogom. Što zbog prelepog starog grada, što zbog plaža i kompletnog ugođaja, kako za porodice tako i za mlađu populaciju naklonjenoj zabavi i noćnim izlascima.

KRFPolazak 09.07. = AVION + TRANSFER + SMEŠTAJ, 10 noći - popust do 180 evra po osobi. Novu cenu od svega 345 evra po osobi ima porodični hotel Victoria Hill 3*, usluga noćenje sa doručkom. U cenu je naravno uključen avionski prevoz, transfer i smeštaj od 10 noćenja.

SKIJATOS - Polazak 10.07. = AVION + TRANSFER + SMEŠTAJ, 10 noći - popust do 50% po osobi. Slobodna mesta možete potražiti u vilama Acropolis, Manolas, Mesinis a sve su smeštene u gradu Skijatos.

Vila Despo ima posebnu cenu, tačnije sniženje od 50%, ali samo zato što je još jedan studio na raspolaganju za polazak 10.07. Zato ne gubite vreme.

Foto: Promo/ Viva travel

RODOSPolazak 11.07. = AVION + TRANSFER + SMEŠTAJ, 10 noći - popust do 240 evra po osobi za hotel MEDITERRANEAN 4*

Odličnu cenu ima i hotel Sevastos 2* - 299 evra po osobi. Nedavno renovirana studija nalaze se u mestu Faliraki. Usluga je noćenje sa doručkom ili polupansion.

Rodos inače ima specijalne cene sa popustom do 20% koje važe za celu sezonu.

Foto: Promo/ Viva travel

Ljubitelji kopnenog dela Grčke obradovaće popusti agencije "Viva travel" za poluostrvo Halkidiki.

Još malo slobodnih kapaciteta i polazak 08.07. ostalo je u popularnim letovalištima prvog prst Halkidikija - Polihrono i Pefkohori. Ali ako ne stižete da se organizujete za dva dana, ne brinite, na raspolaganju je naredni termin 18.07. takođe uz popuste.

NEOS MARMARASPolazak 13.07. = AUTOBUS + SMEŠTAJ, 10 noći

Najpoznatije letovalište na Sitoniji, drugom prstu Halkidikija čija je gradska plaža više puta nagrađivana "Plavom zastavicom", ima specijalne ponude za polazak 13.07. Vila Parthenon nosi jedinstvenu cenu od 169 evra. Najveći popust je do 140 evra po osobi. Dok za polazak 18.07. važi popust do 130 evra po osobi.

Foto: Promo/ Viva travel

Podsećamo vas da sve aranžmane možete rezervisati online putem, brzo i lako preko sajta www.vivatravel.rs . Tako ćete pored novca uštedeti i vreme, a dobiti baš ono što ste tražili.

Srećan put!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nojeva barka

    6. jul 2018 | 13:53

    Pusti nas nemamo za kifle i pure a kamoli za letovanje... Kupujte brasna, secera, ulja bice svega

  • Marijana Bakov

    6. jul 2018 | 21:51

    Gde god da se ode u Grcku nema greske,cela je prelepa.Ove godine sam odlucila da idem u Metamorfozis zbog mira I tisine a tu je I borova suma taman to mi treba .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA