Neverovatna ponuda! Danas ističu veliki Travellandovi popusti i do 63% na letovanje u Grčkoj! Požurite i rezervišite svoj odmor što pre (FOTO)

Još samo danas uz neverovatne popuste do čak 63% turistička agencija "Travelland" vam pruža priliku da rezervišete savršen odmor u prelepim hotelima na egejskoj obali

  • 0

Ako još uvek tragate za destinacijom za porodično letovanje na parvom ste mestu. Još samo danas uz neverovatne popuste do čak 63% turistička agencija "Travelland" vam pruža priliku da rezervišete savršen odmor u prelepim hotelima na egejskoj obali!"

"Travelland" iz ponude izdvaja nekoliko veoma kvalitetnih i, među putnicima popularnih, hotela na Halkidikiju. Jedna božanstvena oaza Halkidikija jeste hotel Rahoni Cronwell 5* u mestu Nea Skioni. Lociran je na par minuta hoda od predivne plaže a izdvaja se po tome što je namenjen isključivo osobama starijim od 16 godina. U ovom hotelu možete boraviti po cenama sniženim do čak 53%! Na Halkidikiju se, takođe, nalazi i odličan hotel Cronwell Sermilia sa 5 zvezdica.

Foto: Promo

Smešten je na prelepoj peščanoj plažu u mestu Psakoudija, na oko 80 kilometara od Soluna. Hotel u ponudi ima dva restorana, od kojih jedan ima prelep pogled na more, nekoliko barova, besplatan parking, bazen, deo za opuštanje sa bibliotekom...

Foto: Promo

Sve sobe su prostrane, klimatizovane, imaju satelitsku televiziju, wi-fi, telefon, mini bar, sef i fen za kosu. Ovaj hotel je idealan za kvalitetan porodičan odmor u a uz trenutne "Travellandove" popuste do 38% možete sebi priuštiti letovanje za 2 odrasle osobe i jedno dete na bazi polupansiona po ceni već od 1157€.

Foto: Promo

Hotel Miraggio sa 5 zvezdica se nalazi na prelepoj plaži u mestu Paliuri a njegov zaštitni znak su otvoreni bazen i luksuzan spa centar. Hotelski restorani namenjeni su uživanju u ukusnim obrocima, dok se u barovima može opustiti uz raznovrsna pića i osveženja. Lepo uređene sobe nude moderne pogodnosti i elegantan nameštaj. Pojedine smeštajne jedinice imaju sopstveni bazen. Svaka smeštajna jedinica sadrži klima-uređaj, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i terasu ili balkon sa pogledom na more ili na vrt. Ukoliko poželite da sebi priuštite boravak u ovom hotelu, to možete uz popust do 63%, samo u agenciji "Travelland". A u pratnji 2 odrasle osobe za dete do 11,99 god. AVIO karta je GRATIS! Ovaj popust i avio karta gratis važe isključivo za rezervacije od 25.07.

Foto: Promo

Na oko stotinka kilometara južno od Soluna nalazi se Hanioti, poznato letovalište Kasandre. Smešten na samoj obali, u blizini gradskog parka, hotel Grand Otel sa četiri zvezdice raspolaže sopstvenom plažom, bazenom, parking prostorom i nudi izuzetnu uslugu restorana, bara, snack-bara na plaži.. Sobe su opremljene radiom, telefonom, frižiderom, klima-uređajem i sve imaju balkon sa pogledom na more ili dvorište. Hotel poseduje još i servis za pranje veša, menjačnicu, rent-a-car, masažu, punkt sa sportovima na vodi, TV salu, stolove za stoni tenis..i još mnogo toga. Ako se odlučite za odmor u Grand Otel hotelu cena za 10 noćenja za dvoje odraslih i dva deteta košta od 698€.

Foto: Promo

U Haniotiju je, na oko 350m od plaže, smešten i hotel Grand Victoria 3*. Ovaj ušuškani kutak ima baštu u okviru koje se nalazi i mali bazen. Gostima su na raspolaganju ležaljke i suncobrani oko bazena. Sada je idealan trenutak da iskoristite odlične "Travellandove" ponude jer letovanje u ovom hotelu sebi možete priuštiti po cenama sniženim do 43%!

Foto: Promo

Na prostoru Sitonije turistička agencija"Travelland" ima širok izbor hotela u ponudi. Sa 5 zvezdica su veoma atraktivni luksuzni hoteli Porto Carras Sithonia i Porto Carras Meliton u Neos Marmarasu. Ova dva fantastična hotela čine čuveni Porto Carras Grand Resort koji je izgrađen na nekoliko hektara hotelskog imanja, koji poseduje sopstvenu marinu, vinograd sa vinarijom, golf terene, jahački i jedrilički klub, kazino, tržni centar, spa centar, bazene sa slatkom i slanom vodom..

Foto: Promo

Porto Carras posebno vole i posećuju roditelji sa malom decom jer ima mnogo sadržaja za najmlađe. U turističkoj agenciji "Travelland'' traju velika sniženja pa tako u Porto Carras-u možete letovati uz velike popuste! Ukoliko se odlučite da do 31. jula rezervišete odmor u Meliton hotelu "Travelland" je pripremio do 50% popusta a za smeštaj u Sithonia hotelu čak do 47% popusta. Ipak, imajte na umu da je interesovanje za Meliton i Sithonia hotele veliko te ne čekajte već što pre rezervišite svoj idealan smeštaj.

Foto: Promo

"Travelland" preporučuje i Cronwell Platamon, resort sa 5 zvezdica, smešten je u naselju Platamon, na oko 35 kilometara od mesta Katerini, u podnožju Olimpa. Hotel poseduje nekoliko restorana, bar, bar na bazenu i na plaži, nekoliko otvorenih bazena, zatvoreni bazen u okviru spa centra koji se prostire na površini od 1500 m² i pruža jedinstveno wellness iskustvo. Odmaralište poseduje i akva park sa preko 40 vodenih atrakcija za izvrsnu zabavu svih gostiju. Za odmor u ovom hotelu je aktuelan popust od 38%. Ukoliko se odlučite za letovanje u ovom hotelu u pratnji 2 odrasle osobe za dete do 11,99 god. AVIO karta je GRATIS! Ovaj popust i avio karta gratis važe isključivo za rezervacije od 25.07.

Foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji "Travelland", na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije www.travelland.rs.

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA