LAST MINUTE LETOVANJE: Olimpska regija na 5, 7 i 10 noćenja. Krf za 199 evra (FOTO)

Olimpska regija je najposećenija od strane srpskih turista koji se svake godine rado vraćaju letovalištima poput Olympic beacha, Paralije, Leptokarije, Platamona

  • 0

Ne odustajte od traganja za destinacijom koja je idealna za vaš letnji odmor. Last minute ponude su još uvek na snazi u agenciji "Viva travel" i to paketi od 5, 7, 10 i 15 noćenja. Spakujte se tokom vikenda i već od ponedeljka budite na moru.

Olimpska regija je najposećenija od strane srpskih turista koji se svake godine rado vraćaju letovalištima poput Olympic beacha, Paralije, Leptokarije, Platamona. Za one koji bi makar samo na kratko da osete sve čari mora, spremni su paket aranžmani na 5 noćenja.

/07.08. / PARALIJA i PLATAMON / BUS + SMEŠTAJ / 5 noći ..... cena 109 evra po osobi

Smeštaj koji se preporučuje i u kojima se može naći slobodno mesto jesu vile Polina i Hatzi u Platamonu tj vile Theo i Megka u Paraliji. Ako se uputite sopstvenim prevozom, krenite 06.08. po ceni aranžmana od 129 evra za 7 dana boravka.

Foto: Promo/ Viva Travel
Foto: Promo/ Viva Travel

Za polazak 12.08. cene su snižene do 30% po osobi, samo je potrebno pratiti slobodne kapacitete i prijaviti se agenciji na vreme.

Kao druga najtraženija regija jeste i oblast kod Soluna. Letovalište Stavros ima popust do 100 evra po osobi za termin 09.08.-21.08. Paket aranžman možete i online rezervisati ukoliko niste u mogućnosti da posetite poslovnice agencije "Viva travel".

Na Krf letujte 07.08. a vila Janis u mestu Dasia ima jedinstvenu cenu od 199 evra po osobi. Mesta ima još vrlo malo, pa priliku ne treba ispuštati.

Tasos "Zeleni dijamant" je ostrvo koje će vas oduševiti, a pogodno je za porodice sa decom.

TASOS / 10.08. / BUS + SMEŠTAJ, 10 noći...... POPUST 30% PO OSOBI

Avionske paket aranžmane možete pronaći za Lefkadu, Pargu, Krf, Skijatos, Krit i Rodos, a popusti će vas takođe obradovati.

Foto: Promo/ Viva Travel

Zaineresovani za Last minute ponude mogu rezervacije izvršiti na adresama – Krunska 48 i Bulevar Mihajla Pupina 10a, YUBC ili putem sajta www.vivatravel.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA