Gradovi Evrope koje možete da posetite za male pare: Evo gde je najjeftiniji smeštaj, a gde je provod za pamćenje (INFOGRAFIKA)

Cene u evropskim metropolama dosta se razlikuju, ali one najjeftinije ća vas oduševiti

  • 3

Bilo da planirate odmor ili samo želite da posetite najveće gradove u Evropi, oni najjeftiniji će vas sigurno obradovati i iznenaditi ukoliko vam je budžet ograničen.

Postoje samo 2 načina da se "stvarno" odmorite - pogledajte koliko tačno dana letovanja će vas potpuno opustiti

Ako ste rešili da proputujete Evropu, savetujemo vam da posetite neke od sledećih gradova za koje vam neće trebati mnogo para da se dobro provedete. U ponudi su vam jeftin smeštaj, još jeftiniji prevoz, a nacionalne i lokalne recepte možete da probate po sjajnim cenama.

Ovi gradovi nude vam bogat kulturni i istorijski sadržaj, ali i noćni provod. Jedino će vam za Krakov biti potrebno više para za izlaske nego u drugim gradovima, ali zato svima možemo da preporučimo provod u Beogradu koji je uvek za pamćenje. Pogledajte na kom mestu se našla naša prestonica i koji su to gradovi iz komšiluka koji su rame uz rame sa Beogradom.

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    25. avgust 2018 | 14:57

    Gde u Beogradu ima prenoćište za 5,5 evra, u parku na klupi?

  • Putnik

    25. avgust 2018 | 14:40

    5 evra/dan smestaj u Bg-u?! A gde? Kod mame i tate?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA