• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otvoren Premium salon na aerodromu Sarajevo: Ima terasu sa pogledom na pistu i prostor za molitve

Vreme čitanja: oko 1 min.

Usluge salona mogu uz nadoknadu koristiti svi putnici, a osim uobičajenih pogodnosti, tu je i prostorija za molitve, ali i otvoreni balkon (na kom će biti dozvoljeno pušenje) s pogledom na pistu

  • 0

Međunarodni aerodom Sarajevo otvorio je u utorak novi Premium VIP salon kapaciteta za 85 gostiju na gotovo 400 kvadratnih metara.

Usluge salona mogu uz nadoknadu koristiti svi putnici, a osim uobičajenih pogodnosti, tu je i prostorija za molitve, ali i otvoreni balkon (na kom će biti dozvoljeno pušenje) s pogledom na platformu i pistu aerodroma.

U okviru salona postoji i privatni studio apartman sa sopstvenim kupatilom, koji će biti dostupan uz naknadu, kao i konferencijska sala.

Novi Premium salon nalazi se na drugom spratu terminalne zgrade. Tokom prvih tri meseca, ulaz će biti dostupan po promotivnoj ceni od oko trideset evra.

Redovne cene iznosiće oko pedeset evra za korišćenje sale, 255 evra za korišćenje studijskog apartmana i oko 205 evra za korišćenje konferencijske dvorane.

U okviru međunarodnog aerodroma Sarajevo postoji i nedavno renovirani Salon za poslovnu klasu.

Predsednik Nadzornog odbora, Benjamin Mešak smatra da je "realizacija i ovoga projekta na tragu pozitivnih pomaka koji se dešavaju na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, kada je riječ o unapređenju kvaliteta usluga"

Aerodrom Sarajevo Shutterstock/Alekk Pires

"Ovaj ekskluzivni salon je mjesto gdje naši putnici mogu uživati, opustiti se i pripremiti za svoje putovanje, a u isto vrijeme se osjećati ugodno i dobrodošlo,” izjavio je direktor Međunarodnog aerodroma Sarajevo, Alan Bajić.

(Aero.rs)

Video: Otvaranje linije Izmir-Tivat Air Montenegro

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>