Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo šta je Nikola Jokić zaradio pobedom nad Lejkersima i plasmanom u drugu rundu plej-ofa NBA lige

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobiće srpski as veliku svotu novca

  • 1
Zakucavanja Foto: Tanjug/AP

Najbolji srpski košarkaš, Nikola Jokić plasirao se u drugu rundu plej-ofa NBA lige, pošto je uspeo da izbaci Los Anđeles Lejkerse zajedno sa Denverom i da tako zakaže okršaj sa Minesota Timbervulvsima.

Nagetsi su na kraju slavili sa 4:1 u seriji, čime su nastavili pohod ka odbrani šampionskog prstena osvojenog prethodne godine, a istovremeno je Jokić uspeo da zaradi i sasvim dobru sumu novca.

Naime, ono što je malo poznato jeste da Nikola u svom ugovoru ima stavku po kojoj mu za plasman u drugu rundu plej-ofa sledi dodatni bonus od 530.000 američkih dolara, tako da će njegov račun sada biti uvećan za tu svotu.

Interesantno je da je Nikola dobio istu tu sumu novca i za ulazak u plej-of, tako da je samo na račun toga uspeo da inkasira ukupno 1.060.000 dolara. 

Njegova plata ove sezone u Denveru iznosi 47,6 miliona dolara i rašće svake sezone u narednih pet godina sve do maksimalnih 62,8 miliona koliko će iznositi u poslednjoj godini.

(Telegraf.rs / Sportal)

Video: Ovo ni najbolji plejmejkeri nisu radili: Nikola Jokić, dame i gospodo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA