Crveni punjeni šampinjoni
0
0
Kao predjelo ili glavno jelo – za svaku priliku
Sastojci:
Preporučujemo
Rus živeo 2 godine u Srbiji, sad odlazi i ne vraća se: Ovo je pravi razlog o kojem smo ćutali godinu dana!
Zvezda vodi protiv Šturma, VAR poništio penal za domaći tim
- 15 kapica od većih šampinjona
- 150 g sira
- 1 manja šargarepa
- 100 g suvog mesa ili šunke
- 2 jajeta
- 2 kašike prezli
- malo soli
- 50g sitno seckana pečena, oljuštena paprika ili suvi paradajz iz teglice
U odgovarajućoj posudi sjediniti sir, jaja, šargarepu, koju ste prethodno najsitnije izrendali i sitno seckano suvo meso. Šampinjone oprati i odstraniti im drške. U svaki šampinjon staviti malo prezli, zatim puniti filom. Peći u zagrejanoj rerni na 200 °C oko 30 minuta.
(Telegraf.rs)