Imate samo 18 minuta da pređete ovu igru - i spektakularna je! (VIDEO)

I dok mnoge igre imaju tajmer koji povećava pritisak na igrača, malo koja je tu opciju dovela do ekstrema kao Black Future 88

Black Future je potpouno divlja platformska pucačina koju nam je predstavio nezavisni studio Superscarysnakes.

5 igara koje će dovesti do ludila svakoga ko pokuša da ih pređe

U igri, jedan ili dva igrača moraju da se probiju kroz 6 zona do vrha ukletog tornja kako bi ubili suludu kraljicu u alternativnoj realnosti smeštenoj u 1988. godinu.

Jedini problem je - to što imate smao 18 minuta da završite igru pre nego što srce vašeg lika eksplodira.

Kad se to desi, morate da počnete sve ispočetka.

Sama igra izgleda spektakularno, a na dizajn je u velikoj meri uticala estetika 80-ih godina, tako da ćete biti okruženi neonskim svetlima, maglom i nadrealnim okruženjem.

Ali, koliko god pejzaž bio lep, sama igra ne prašta ništa. Vaš lik, jedan od pet koji su vam na raspolaganju, ne postaje jači niti sposobniji dok igrate - ali isto ne važi za neprijatelje.

A na ruku vam ne ide čak ni sam toranj jer se svaki nivo iznova generiše tako da ne možete da zapamtite najbezbedniju rutu za njegovo prelaženje, a sav novac koji ostavite iza sebe nakon ubijanja neprijatelja služi tornju da unapredi svoje zamke i protivnike.

Ali čak ni to nije sve. Predmeti koji vam daju posebne sposobnosti takođe donose i dređenu štetu. Ako pokupite onaj koji ubrzava oruže, on će ujedno povećati broj i pojačati snagu neprijatelja koji će vas čekati.

Ipak, zabava je zagarantovana.

(Telegraf.rs)