TATA NOULS: Bijonse je izmislila priču o razvodu da bi povećala prodaju karata! (FOTO)

- Sve je to Džedaj trik. Znam, jer smo to i ranije radili. Turneja je u toku i potrebna je iskra koja će povećati interesovanje publike - izjavio je Metju Nouls, otac američke zvezde

Metju Nouls, otac popularne pevačice Bijonse, tvrdi da su njegova ćerka i njen suprug Džej Zi izmislili priču o navodnom razvodu kako bi povećali prodaju karata za njihovu zajedničku turneju "On The Run"!

- Znam, jer i ranije smo radili slične stvari. Turneja je u toku i potrebna je iskra koja će povećati interesovanje publike. To ja zovem Džedaj trikom, bićete prevareni a da to nećete ni primetiti - priča Nouls, inače, nekadašnji menadžer Bijonse, i napominje da je veoma moguće i da je čuveni incident iz lifta tokom kojeg je Bijonsina sestra Solanž, navodno fizički napala Džej Zija, takođe namešten.

- Ponavljam, sve je to trik. Činjenica je da se karte za koncerte sada mnogo bolje prodaju, kao i da se prodaja albuma Solanž povećala za 200 odsto - zaključio je Metju Nouls, a da li se iza njegovih reči krije istina ili ljutnja što više ne upravlja karijerom svoje slavne ćerke, ostaje da se vidi.

(Telegraf.rs/radaronline.com)