PARKING SERVIS: Georgiev se bahatio, ako ima 50.000 evra za novu "mečku", onda ima i za kaznu! (FOTO)

- Nećemo dozvoliti da građani Beograda, koji poštuju zakon, budu žrtve bahatih pojedinaca, koji voze skupocene automobile i parkiraju ih na trotoarima, kolovozu ili zelenim površinama - izjavio je direktor "Parking servisa" Andrija Čupković.

Nakon što je Vlado Georgiev na svom Tviter profilu izneo niz uvreda na račun "Parking servisa", čelni ljudi ovog komunalnog preduzeća su se oglasili saopštenjem u kojem se, između ostalog, navodi da se pevač "bahato parkirao na trotoaru" kao i da je njegov automobil marke "mercedes" odnet po nalogu saobraćajne policije.

Saopštenje "Parking servisa" prenosimo u celosti:

- Vlado Georgiev, parkirao je automobil na trotoaru u Sarajevskoj ulici. Luksuzni mercedes e klase je jutos oko 11 časova uklonjen po nalogu MUP-a, odnosno saobraćajnog policajca, koji je zbog nepropisnog parkiranja napisao Rešenje za uklanjanje.

Direktor JKP Parking servis Andrija Čupković je rekao da neće da podleže ničijim pritiscima:

"Parking servis" se prema svima ophodi jednako i kao što svaki građanin Srbije plaća kaznu, ukoliko nepropisnim parkiranjem ugrozi bezbednost drugih, to isto mora da uradi i svaka druga osoba, bila ona poznati pevač, političar ili biznismen. Komunalni red mora da se poštuje, niko nije iznad zakona i nikome nećemo zbog slave opraštati prekršaje. Automobil je ukonjen

po nalogu saobraćajne policije i u buduće ćemo u saradnji sa MUP-om uklanjati nepropisno parkirane automobile, bez obzira na to koliko koštaju. Nećemo dozvoliti da građani Beograda, koji poštuju zakon, budu žrtve bahatih pojedinaca, koji voze skupocene automobile i parkiraju ih na trotoarima, kolovozu ili zelenim površinama, ugožavajući tako bezbednost ili blokirajući prilaz kolima Hitne pomoći, vatrogascima i policiji".

Čupković zaključuje da onaj ko ima novca da kupi mercedes od 50.000 evra, može da izdvoji i novac za kaznu kada se bahato parkira.

(Telegraf.rs)