Voditelj Vlada Stanojević imao saobraćajnu nesreću

- Bilo je stvarno strašno, još sam u čudu šta sam preživeo. Slaviću ovaj dan kao drugi rođendan... Najvažnije od svega je da sam živ i da je moja Ana po drugi put evropski prvak, a kola će se popraviti - rekao je Vlada Stanojević

Popularni voditelj Vladimir Stanojević imao je pre nekoliko dana saobraćajnu nesreću. Kako piše "Alo!", nezgoda se dogodila na auto-putu Novi Sad-Subotica kada je voditelj u mračnom delu puta naleteo na gumu koja je stajala nasred puta. Usled siline udarca krenuo je da se prevrće po putu.

- Vlada je pukim čudom ostao živ. Pri brzini od oko 120 kiliometara na sat naleteo je na traktorsku gumu koja je stajala na putu i udario u nju. Usled udarca počeo je da se prevrće i tumba po putu. Bilo je strašno gledati taj prizor. Srećom poneo se pribrano u toj situaciji i uspeo koliko toliko da izmanevriše, pa se ovaj udes nije tragično završio. Brzo je na lice mesta izašla policija, ali i Hitna pomoć, koja je pregledala Vladu. Konstatovane su mu lakše telesne povrede, a policajac kada je video Stanojevića samo mu je rekao: "Momak, ti si ludom srećom ostao živ" - rekao je dobroobavešteni izvor za ovaj dnevni list.

Vlada Stanojević je naveo da srećan što je živ.

- Bilo je stvarno strašno, još sam u čudu šta sam preživeo. Slaviću ovaj dan kao drugi rođendan. Udes smo krili od Ane (Ane Marije Žujović, devojke Vlade Stanojevića, prim. aut) jer nismo želeli da je to potrese pred takmičenje. Najvažnije od svega je da sam živ i da je moja Ana po drugi put evropski prvak, a kola će se popraviti - naglasio je Vlada Stanojević.

(Telegraf.rs/"Alo!")