JURILI IH MANIJACI, ŠETALE BEZ GAĆA: Evo kako su srpske starlete dočekale Novu godinu! (FOTO)

Soraja je najluđu noć dočekala na planini, gde je bez gaća bežala od ne zna se koga. Bela haljina se u trakama spuštala do poda i otkrivala da je Vučelićeva ostavila donji veš u sobi

Protekla godina bila je veoma turbulentna i za domaće starlete, koje su se na sve načine trudile da privuku pažnju javnosti, što golim fotkama, što ispadima u javnosti, a ima i onih koje su završile u zatvoru.

Idemo redom...

Protekla godina je svakako bila u znaku Mimi Oro.

Milica Živanović je završila u zatvoru i to zbog prostitucije, a taman kad je pomislila da će najluđu noć dočekati među robijašicama, puštena je na slobodu i skoknula je do poznatog gej kluba.

Da li se sećate kraljice silikona? Tijana Đuričić bi uskoro mogla da se nađe u ulozi pevačice.

Nedavno je malo "ispumpala" silikone, ali nije se odrekla svih atributa, a na Fejsbuku je najavila da planira uskoro i da snimi album. Tačnije, napisala je - "Svi propevaše, snimiše pesme, e pa moraću i ja". Hajde da sačekamo, pa da vidimo...

Soraja je najluđu noć dočekala na planini, gde je bez gaća bežala od ne zna se koga. Bela haljina se u trakama spuštala do poda i otkrivala da je Vučelićeva ostavila donji veš u sobi.

Stanija je u Americi odakle nas je počastila fotkom, na kojoj (ne)obučena u papir. Ali zanimljiviji od toga je natpis, složićete se, malo više nadmen - Ne možemo sve biti princeze. Neko mora i da aplaudira dok ja prolazim.

(Telegraf.rs)