Marko priznao da je definitivno stavio tačku na vezu sa Lunom, poverio se Staniji, a ona ga je ovako savetovala! (VIDEO)

Staniji oduzeto pismo koje je dobila od Tomovića! Želela je javno da ga pročita, ali obezbeđenje je odmah reagovalo! (VIDEO)

Kristijan Golubović o Staniji: Imala je seks na Farmi 6, a sada se folira!

"Bila je debeljuškasta, nema šta nije radila na sebi!" Stanija isprozivala Sanju zbog plastičnih operacija, ona zatim progovorila! (VIDEO)

"Mogla bih da razbucam svaku vezu!" Stanija progovorila o Davidu, pa se setila bivšeg dečka i priznala da je raskid bio bolan! (VIDEO)

"Sandra Afrika je za tebe institucija! Mnogo je dobra riba, a ti se raspadaš!" Pavle žestoko ponizio Staniju, pomenuo joj i Tomovića! (VIDEO)

Žestoki okršaj Stanije, Aleksandre i Ljube: "Lepo je meni Tomović govorio da si mrtva ku*va! Bruko i sramoto nacije!" (VIDEO)

Aleksandra stala na Sandrinu stranu nakon žestoke svađe sa Stanijom u programu uživo, pa surovo prozvala Dobrojevićevu! (VIDEO)

Guze u ovim pozama im nikada niste videli, a tek da vidite skrivene tetovaže učesnica Zadruge na bezobraznim mestima! (FOTO)

Stanija prvi put progovorila o svom braku i sve ostavila u čudu, a onda Pavlu začepila usta za sva vremena i najstrašnije ga spustila! (VIDEO)

"Luni ne želimo da nikada doživi ono što je Stanija doživela sa svojom porodicom, nakon što joj je otac poginuo braneći ovu zemlju"

Pobesneli Mića pljuvao i polivao Mariju, pa onda do srži povredio Staniju, ona se hvatala za glavu i u suzama otrčala u kupatilo! (VIDEO)

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima