SVADBA VEKA U CRNOJ GORI: Udala se ćerka Brana Mićunovića uz prisustvo krema balkanskog džet-seta (FOTO)

Pogledajte kako je bilo na svadbenom veselju ćerke Brana Mićunovića danas u Bečićima. Među zvanicama su se našle mnoge poznate ličnosti, a među njima i Ceca Ražnatović sa decom

U Bečićima je danas u 16 časova počela svadba ćerke Brana Mićunovića i njenog izabranika, a čin venčanja završio se nešto posle 17 časova.

Andrea Mićunović i Miloš Kustudić venčali su se u hotelu "Splendid".

Među zvanicama, kojih je bilo više od 500, našla se i Svetlana Ražnatović, sa decom i sestrom Lidijom. Ona je izjavila da je na svadbu došla kao gost, ali da će rado zapevati ako mladenci budu izrazili želju.

Na društvenoj mreži, Instagram, pojavila se i fotografija Cecinog sina Veljka, na kojoj se vidi kako se doterao za svadbu.

Među zvanicama se našao i veliki broj crnogorskih visokih državnih funkcionera, među kojima je bio i Svetozar Marović, a pozvan je i Milo Đukanović.

Mlada je nosila dugu belu venčanicu i odlučila je da uzme muževljevo prezime, a supružnici su prvi ples odigrali uz pesmu “Pogledi u tami” koju je, kako je najavljeno, otpevao Sergej Ćetković.

Mladin brat Đorđe je na svom Instagram profilu postavio nekoliko fotografija sa svadbe, a fotografiju na kojoj pozira između brata Veljka i dečka Kostadina Terzića, postavila je i Anastasija Ražnatović.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)