HUREM U BEOGRADU? Turska glumica tajno snima film o Sulejmanu?

- Mislim da ćemo filmom "Sulejman Veličanstveni" nadmašiti seriju - izjavila je Merjem Uzerli

Turska glumica Merjem Uzerli, koja je svetsku slavu stekla kao sultanija Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", već dve nedelje boravi u Beogradu, gde snima film. 

Poznata glumica je, kako navode "Naše novine", odsela je u jednom poznatom hotelu u centru grada, uz insistiranje da njen boravak u srpskoj prestonici bude u strogoj tajnosti.

Merjem, kako se navodi, ne želi pažnju medija, a producenti se trude da joj udovolje, pa vešto skrivaju lokacije na kojima se snima film, kao i lokacije gde se Merjem kreće kad nije na setu.

- Otkad boravi u Beogradu, Merjem je samo jednom izašla na večeru u Skadarliju, maskirana gotovo do neprepoznatljivosti. Za vreme obedovanja gotovo da nije progovorila ni rečsa svojim pratiocem, inače članom ekipe filma - kaže izvor dnevnog lista.

On otkriva da je Merjem ponovo ovukla kostim Hurem, jer je snimanje filma o najvećem osvajaču Osmanlijskog carstva počelo krajem prošle godine.

- Mislim da ćemo filmom "Sulejman Veličanstveni" nadmašiti seriju - izjavila je tada Merjem.

Glumica je, podsetimo, 2013. zbog, kako je rekla, nemogućih uslova napustila sniman je čuvene serije, vređajući pred kamerama producenta Timura Savcija. Merjemk je potom doživela i nervni slom, ali je, očigledno, kasnije izgladila odnose sa producentom.

Svetska premijera filma očekuje se krajem 2015. godine.

(Telegraf.rs/Naše novine)