NIJE DISALA NA ROĐENJU, MISLILI SU DA NEĆE PREŽIVETI: Potresna životna priča fantastične Marije Serdar! (VIDEO)

- Posle svega, lekari su nam rekli da je pravo čudo što je preživela i da ju je sam bog spasao - ispričala je Marijina majka Lana

Fenomenalna Marija Serdar je oduševila sve moćnim glasom i sasvim zasluženo pobedila u "Pinkovim zvezdicama". Međutim, kako kaže njena majka Lana, pravo je čudo da je njena ćerka danas među nama jer nije imala puls kada se rodila i 10 minuta je bila bez kiseonika! 

PLAČE MARIJA, I VI ĆETE SE RASPLAKATI: Ovako je pobednica "Pinkovih zvezdica" otpevala pesmu koju je posvetila svojoj majci! (VIDEO)

OVO JE ODLUČILO: Konačni obračun Marije i Trajčeta u "Pinkovim zvezdicama"! (VIDEO)

- Početak Marijinog života bio je traumatičan zato što je ona rođena bez pulsa… Imala je ocenu nula na rođenju, to majke znaju šta znači… Nismo znali šta će se desiti, da li će preživeti. Posle svega, lekari su nam rekli da je pravo čudo što je preživela i da ju je sam bog spasao. A još kada sam čula da je 10 minuta bila bez kiseonika, a svi znate kakve posledice može da ima nekoliko minuta bez kiseonika, a kamoli 10 minuta - ispričala je Marijina majka.

MARIJA SERDAR, POBEDNICA PINKOVIH ZVEZDICA: Bila sam ubeđena da će Trajče pobediti, nisam mislila da me publika toliko voli! (FOTO) (VIDEO)

Pogledajte priču o neverovatnoj Mariji:

(Telegraf.rs)