MARIJA SERDAR POBEDNICA PINKOVIH ZVEZDICA! U finalnom obračunu bolja od Trajčeta Georgieva! (FOTO)

Prethodno su, u superfinalnoj emisiji, eliminisani Isidora Mitić, Valentina Mec, Igor Lazarević, Mateja Vukašinović, David Radosavljević, Jovan Aleksić, Lena Stamenković i Pavle Vasiljević

Pobednica prvog serijala takmičenja "Pinkove zvezdice" na TV Pink je Marija Serdar! Fenomenalna devojčica je, u samoj završnici superfinalne emisije koja je potrajala čak šest i po sati, bila bolja od Trajčeta Georgieva.

PLAČE MARIJA, I VI ĆETE SE RASPLAKATI: Ovako je pobednica "Pinkovih zvezdica" rasturila hitom Vitni Hjuston! (VIDEO)

OVO JE ODLUČILO: Konačni obračun Marije i Trajčeta u "Pinkovim zvezdicama"! (VIDEO)

Od desetoro superfinalista, posle prva četiri kruga su ispali Isidora Mitić, Valentina Mec, Igor Lazarević, Мateja Vukašinović, David Radosavljević, Jovan Aleksić, Lena Stamenković i Pavle Vasiljević. 

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

MARIJA SERDAR, POBEDNICA PINKOVIH ZVEZDICA: Bila sam ubeđena da će Trajče pobediti, nisam mislila da me publika toliko voli! (FOTO) (VIDEO)

Evo kako je to izgledalo od početka.

Završno takmičenje se večeras odvija u pet krugova. U svakom će otpadati po dvoje takmičara, sve do finalnog dvoboja najboljih. U žiriju su, kao i uvek, Leontina, Milan Stanković, Goca Tržan, Hari Varešanović i Jelena Tomašević.

Za početak - odmah iznenađenje. Pinkove zvezdice su se zajedno pojavile na sceni i otpevale pesmu specijalno komponovanu za ovu priliku.

Počeo je prvi krug. Na scenu je, za početak, izašao najmlađi finalista Pavle Vasiljević, i otpevao novu numeru Jelene Tomašević "Ime moje". Članovi žirija i večeras nižu hvalospeve na njegov račun, za Jelenu je on novi Majkl Bable.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Broj dva za večeras: Igor Lazarević - Ružica si bila. Opšte oduševljenje tinejdžerki posle njegovog nastupa, i žiri niže pohvale. 

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Treći - Trajče Georgiev, "I Who Have Nothing". I njegovi fanovi iz Makedonije su gromoglasni, dobio je i poklone. "Trajče, drugo ime ti je emocija", oduševljen je Milan Stanković. "Ovo miluje dušu", dodala je Jelena Tomašević.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

4. Valentina Mec -"It's My Life". Dobila je pohvale za energiju. "Sve je prštalo kao vatromet", oduševljen je bio Milan Stanković.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Veselo je i u Pink Roomu.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Usledio je David Radosavljević koji je bio poprilično uzbuđen uoči nastupa. Pevao je klasik Tonija Cetinskog "23. prosinac". U publici se ori "Davide, Davide...". ""Ovo je bilo fantastično, savršeno", kazala je Goca Tržan, priznajući da se naježila dok ga je slušala.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Jovan Aleksić je, interesantno, izveo medli hitova Fredija Merkjurija i grupe "Queen". Zadivljeni članovi žirija kažu da Crna Gora može da bude ponosna na njega, i da je ovo bio njegov najbolji nastup.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Isidora Mitić se večeras prvo predstavila numerom Zdravka Čolića "Pjesmo moja". "Ti si divna perspektiva naše muzičke scene, jedva čekam da dobiješ autorsku pesmu", naglasila je Leontina.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Osma za večeras - Lena Stamenković, "Feeling Good". Izazvala je, kao i uvek, opšte oduševljenje, i dobila buket cveća od - devetogodišnje obožavateljke. "Bićeš svetska zvezda", predvideo joj je Hari. "Mnogo si velika, žao bi mi bilo da se tvoj talenat proda na sitno", nadahnuta je bila Goca.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Idol tinejdžerki Mateja Vukašinović imao je posebno interesantan scenski nastup. David Guetta - "Dangerous". Vriska devojčica se ne može opisati... I Mateja je, po mišljenju članova žirija, večeras bio najbolji do sada. "Kao da sam gledao svetski spot u real timeu" - rekao je Hari.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Marija Serdar je poslednja nastupila u prvom krugu - "Purple Rain". Cveće je dobila od prijatelja Nenada. "Ti si mene zakucala. Ti si opojna, ti si fantastična", birala je reči Leontina. "Ovo je izgledalo čarobno, sa sve kišom koja je upala u usta. Svaki put me raspametiš, ženska glavo", zanimljivo će Jelena Tomašević.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Dok se iščekuje prvi presek glasova, nastupaju kandidati koji nisu stigli do superfinala.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Takmičenje je, posle prvog kruga, završeno za Isidoru i Valentinu.

Za početak drugog kruga, Pavle Vasiljević je zapevao još jedan evergrin, "Jedna mala plava". Ponovo smo čuli hit Tonija Cetinskog - pesmu "Umirem 100 puta dnevno" odabrao je Igor Lazarević.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Adut Trajčeta Georgieva, koji je ovom prilikom seo za klavir, u drugom krugu je pesma Džastina Bibera "Pray", dok je David Radosavljević veoma emotivno izvo "Đurđevdan".

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Pesmu "You Raise Me Up" Džoša Grobana izveo je Jovan Aleksić. Lenin izbor broj dva večeras evrovizijska pesma Nine Badrić - "Nebo". Poput prave zvezde, u toku pesme pozdravljala je fanove iz prvih redova.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Pretposlednji takmičar u drugom krugu - Mateja Vukašinović. Opet je na repertoaru Džastin Biber ("Boyfriend"), a Mateja je nanovo napravio scenski spektakl. Za kraj - Marija Serdar, i nešto skroz primereno njenom glasu - "Zajdi, zajdi".

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Ishod drugog kruga je, može se reći, poprilično iznenađujući - ispali su Igor Lazarević i Mateja Vukašinović!

Za početak trećeg dela takmičenja - Pavle izvodi biser "Smaka" - "Daire". Trajče Georgiev se nada da će mu Stevie Wonder ("I Just Called To Say I Love You") doneti plasman u najbolji kvartet.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

David Radosavljević je sada odabrao "Divlje jagode" ("Marija"). Jovan Aleksić se ponovo odlučio za medli - "This Love", "Get Lucky", "Love Me Again".

Došao je red i na jedine dve devojčice među šest najboljih. Lena Stamenković je zapevala, kao i u prvoj emisiji pre deset meseci, Vanu, ali ovoga puta numeru "Ako je vredilo išta".

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Marija Serdar je, za kraj, sasvim očekivano ponovo odabrala nešto jako zahtevno - Kaliopi, "Bato".

Posle trećeg preseka glasova od pobede su se oprostili Jovan i David, a u najboljoj četvorci ostali Lena, Marija, Pavle i Trajče! 

"Polufinalno" nadmetanje je počeo Pavle, pevajući Aleksandru Radović - "Čuvaj moje srce". Trajče je na svom terenu - Toše Proeski, "Jano mori". Lena je, kako kaže, za svoju dušu otpevala "Caruso" čarobne Lare Fabian. 

Marija Serdar je, kao svoju četvrtu pesmu za večeras, izabrala "I Will Always Love You" Vitni Hjuston. Na kraju se - rasplakala.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Posle finalnog preseka, pala je odluka - za pobedu se bore Trajče i Marija! Odabrali su pesme u kojima su već briljirali tokom takmičenja. Trajče - "When I Was Your Man" (Bruno Mars), a Marija - "Jutro" (Jelena Tomašević).

Na kraju - najbolja je Marija Serdar!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk

    5. jul 2015 | 08:56

    Marija zasluženo, daleko ispred svih.

  • Auuu

    4. jul 2015 | 23:35

    Žao mi je što Mariju ne mogu uživo da slušam.Želim joj da pobedi!

  • DINA BEC

    5. jul 2015 | 08:53

    Marija,ta djevojcica carobnog glasa,ona je bila moj favorit.ove pinkove zvezdice je nesto najljepse i najcednije sto se pojavilo dosad.tv pink,,,BRAVOOO;Inace sva ta djeca su bila divna tesko je bilo izabrati najboljeg,nijanse su odlucivale.zao mi sto se zavrsilo toliko pozitivne energije je strujalo kroz moj stan.BRavo djeco.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA