Oglasio se i Kristijanov kum i otkrio kakav je Golubovićev odnos prema "lakim ženama"

- Želeo bih da kao njegov kum stanem na stranu Kristijana, i da izjavim da on nikada nije varao svoju ženu - kaže Davor Nedeljković za Telegraf

Nakon što se velika prašina podigla posle burne žurke na "Farmi" na kojoj je Jelena Krunić skoro silovala Kristijana, oglasila se i Golubovićeva žena koja mu je zapretila da će se razvesti od njega ako ju je prevario!

ONO ŠTO NISTE VIDELI SINOĆ NA FARMI: Jelena htela seks s Kristijanom, pokušala da ga siluje, obezbeđenje moralo da je obuzdava!

Međutim, Kikijev kum Davor Nedeljković, kaže za Telegraf da u tim pričama nema ni trunke istine i da Golubović nikada ne bi bio neveran svojoj supruzi.

- Želeo bih da kao njegov kum stanem na stranu Kristijana, i da izjavim da Kristijan nikada nije varao svoju ženu. Ja sam mu administrator na ličnom profilu kao i na stranicama i uvek je ignorisao lake devojke koje mu se nude zato što poštuje svoju ženu Ivanu i ćerkicu Veru. Farma je jedan šou i jedna igra koja se ne shvata ozbiljno, posle toga sumnjam da ce se ikome javiti i družiti se. Mnogo puta je njegov telefon kod mene kada god krene na neko gostovanje, izložbu, meč i tvrdim da nikada nije obratio pažnju na devojke poput Jelene Krunić oko čega se digla tolika prašina. Jednostavno, opustio se malo i to je to - izjavio je Davor Nedeljković.

(Telegraf.rs)