Kada čuje šta mu je žena poručila, Kristijan će odmah pobeći sa "Farme"!

- Od te večeri sumnjam u njegovu ljubav. Zašto stalno pominje porodicu, a onda se tako ponaša? - pita se Kristijanova supruga Ivana

  • 30
Foto: Facebook/nepobediv Foto: Facebook/nepobediv

Ivana Veljović, supruga Kristijana Golubovića razočarana je njegovim ponašanjem na "Farmi", a naročito su je pogodile scene sa žurke tokom koje se Kristijan vaćario sa Jelenom Krunić.

Pogledajte kako je Jelena uhvatila Kristijana za međunožje, i kakve su bahanalije posle počele! (VIDEO)

- Od te večeri sumnjam u njegovu ljubav. Zašto stalno pominje porodicu, a onda se tako ponaša? Jedva čekam da izađe da ozbiljno popričamo. Prevaru nikada neću oprostiti. Mogu da ga volim do bola, ali ako me prevari, razvešću se od njega. Ne bih ostala u braku samo zbog deteta. Za moju ćerku živim, ali nikada ne bih trpela da me neko gazi i vara. Nisam razmišljala da sada podnesem papire za razvod. Hoću da čujem objašnjnje, možda su mu sipali rakiju, možda se napio, možda neće opet napraviti ovakvu grešku - priča razočarana Ivana i dodaje da joj je mnogo teško.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Mislila sam da se iživeo, da je sve to iza njega. Ako me voli, zašto se nije sklonio od Jelene nego je dozvolio da mu igra u krilu i da naskače na njega. Možda se napalio. Ne znam, to će morati on da objasni. Ako me više ne voli, neka to kaže. Noćas je sam dao povoda svim tim ženama koje obleću oko njega. Jako sam ljuta i povređena - zaključila je Golubovićeva supruga.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • U

    12. septembar 2015 | 14:18

    Ma Kiki je bre kralj. Ova ga spopadala kao da nije normalna. Svima je krivo što je lik ok i onda bi da ga unište kako mogu

  • Amin

    12. septembar 2015 | 12:38

    Seko,ako do sada nisi shvatila da si se udala za manipulanta i klasičnog prevaranta koji jedno govori,drugo radi a treće želi onda ostani ti pored njega. Vidim da se mnogi mladi primaju na njegovu životnu priču i fazone, jedini preživeli iz filma Vidimo se u čitulji je preživeo zato što je pandurska drukara,kukavica i lažnjak. A ove priče su presmešne kojima on puni glave primitivnih i neobrazovanih ljudi.

  • ELJA

    12. septembar 2015 | 16:11

    Ivana to je samo igra zna on sta radi bezbedno spavaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA