Grand festival: Nove fotografije iz drugog polufinala (FOTO)

Pogledajte šta se dešavalo iza scene na drugoj kvalifikacionoj večeri najvećeg balkanskog folk festivala

Druge večeri "Dijet Plus Grand festivala" bilo je mnogo napetije nego na prethodnom polufinalu. Naime, neki izvođači su se nakon nastupa u bekstejdž vraćali nezadovoljni, pa se čini da su takvu energiju prenosili na ostale. Dok su prve večeri svi bili raspoloženi i međusobno komunicirali, prošle noći pevači su ćutali i nestrpljivo očekivali rezultate i proglašenje finalista.

Katarina Živković je nakon proglašenja brzo izašla iz bekstejdža u pratnji dečka Baneta Jankovića. Ona je bila nezadovoljna rezultatom glasanja žirija, naročito jer je važila za jednog od favorita.

Najveću podršku kolega imali su Dejan Matić i Bane Mojićević, koji su i prošli u finale. Matić je bio najstaloženiji učesnik i sve vreme nakon nastupa sedeo je sa saradnicima, dok je Zorica Marković nervozno i neprekidno gledala u monitor.

Takmičari koji će se u petak naći u finalu četvrtog Grand festivala su: Bane Mojićević, Milica Todorović, Darko Filipović, Dejan Matić, Ivana Pavković, Mina Kostić i Darko Lazić i Slobodan Vasić.

(A. V.)