DOBRE VESTI: Dragan Nikolić se oporavlja, pušten na kućno lečenje!

Veliki glumac se skoro šest meseci lečio na odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra Srbije i na VMA, a zatim bio na tronedeljnoj rehabilitaciji u Vrnjačkoj Banji

Slavni srpski glumac Dragan Nikolić, nakon što se skoro šest meseci lečio na odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra Srbije i na VMA, a zatim bio na tronedeljnoj rehabilitaciji u Vrnjačkoj Banji, vratio se u porodični dom.

Njegovom dolasku kući najviše se obradovala supruga Milena Dravić, koja je danonoćno bdila nad svojim mužem dok je boravio u bolnicama.

Gaga je u banji svakodnevno posećivao izvore sa termomineralnim vodama, bazene sa toplom vodom, kao i masaže i slanu sobu koja mu je pomogla zbog problema sa respiratornim sistemom.

Tim lekara specijalista je ustanovio da je glumčevo zdravstveno stanje u najboljem redu, ali da treba da se redovno javlja na kontrole.

- Dobro sam, znate da ne dajem izjave dok ne budem imao šta da kažem. Dobro je, za sada - bilo je sve što je glumac rekao za Alo.

Velikan našeg glumišta je u bolnici, sa manjim prekidima, proveo gotovo šest meseci. U februaru ove godine je, zbog problema sa debelim crevom, hitno primljen i operisan. Posle operacije pušten je na kućno lečenje, ali je krajem maja ponovo hospitalizovan, i to zbog problema sa plućima.

(Telegraf.rs/Izvor: Alo)