ONA VREDI KAO 100 DEVOJAKA: Vlada postavio Tamaru za novu gazdaricu! (FOTO)

- Nisu svi istetovirani momci loši momci, niti su sve devojke sa silikonima loše devojke - napisao je izbačeni voditelj u pismu

Vlada Stanojević sinoć je posle više od osamdeset dana izbačen iz rijalitija, a kako to obično i biva, izabrao je novog gazdu imanja u Lisoviću. U ovom slučaju - gazdaricu.

Evo gde je Vlada Stanojević otišao odmah po izlasku sa "Farme"! (FOTO)

ŠOK I POTOCI SUZA: Pogledajte kako je Vlada Stanojević napustio "Farmu"! (VIDEO)

Budući da je voditelj bio u najboljim odnosim sa Tamarom Đurić i Acom Živanovićem, nije bilo teško pretpostaviti koga će imenovati za gazdu.

- Rijaliti ću pamtiti samo po dobrom. Znajte da ćete svi odavde izaći kao pobednici, jer ste dobri ljudi i znam da ću sa nekima ostati u dobrim odnosima i u stvarnom životu. O svima vama imam najbolje mišljenje, uvek ću vam rado pomoći oko karijere - napisao je Vlada u pismu.

MALEROZAN POVRATAK NA FARMU: Jelena Krunić pala izlazeći iz studija! (FOTO)

- Nisu svi istetovirani momci loši momci, niti su sve devojke sa silikonima loše devojke.  Tamara je pokazala da vredi više nego sto njih, a Kristijan da je pravi drug - napisao je Vlada, koji je Đurićevu izabrao za novu gazdaricu.

Tamara je bila tužna što Vlada više nije na "Farmi", čak je pustila i suzu, a za supervizora je izabrala Jelenu Krunić, koja se sinoć posle više od mesec dana vratila u rijaliti.

- Hvala Vladi što brine, ali ne treba nas niko da čuva, mi se sami čuvamo - rekla je klaberka.

(Telegraf.rs)