SAMOUVERENIJA NEGO IKAD: Evo šta gledaoci i farmeri SADA mogu da očekuju od Jelene Krunić! (FOTO)

- Ne opravdavam svoje ponašanje na žurkama i pijankama, jer sam se pokazala u najgorem svetlu - rekla je Krunićeva pred sam ulazak u rijaliti

  • 8

Igračica Jelena Krunić od večeras će ponovo stanovati na imanju u Lisoviću, gde će nastaviti borbu za glavnu nagradu, kao i ostali učesnici "Farme".

MALEROZAN POVRATAK NA FARMU: Jelena Krunić pala izlazeći iz studija! (FOTO)

HAOS TEK POČINJE: Jelena Krunić se vraća na "Farmu"! (FOTO)

Jelena pretpostavlja da će se njenom ulasku najviše obradovati Kristijan Golubović, a pred sam ulazak otkrila je i šta misli o tome što su je farmeri izglasali za povratak.

- Iznenadio me glas Maje Nikolić, Bebi Dol koja nema pojma ko sam ja...i možda još nekih farmera s kojima sam provodila vreme. A da li je to neka taktika, videćemo. Alen me razočarao, jer je glasao za Ivana.  Njega sam primila kao člana naše ekipe - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Postoje mnogi trenuci gde mislim da sam pogrešila. Ne opravdavam svoje ponašanje na žurkama i pijankama, jer sam se pokazala u najgorem svetlu - bila je iskrena Krunićeva, koja se nada da će u ovom delu rijalitija ostaviti bolji utisak.

- Ako se neko sukobi sa mnom, verbalno ću se braniti, fizički ne - ne očekujte to od mene! - dodala je.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Maji sam se izvinila i nadam se da ću sada ljudima pokazati malo bolju sebe, takvu kakvu jesam, samouverenu. Biću ok sa svima, ali znate i sami da kad osetiš da nešto ne valja, više ne možeš to da forsiraš, nema potrebe, ne može biti kao pre - završila je Jelena i uputila se ka Lisoviću.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA