REALNO, MNOGO SI GLUPA: Kristijan izvređao Staniju NAJSTRAŠNIJE, evo kako je ona reagovala! (FOTO)

- Ja je ovde branim i čuvam, a ona s konja na magarca - rekao je Golubović, koji tvrdi da je završio sa Dobrojevićevom

Foto: TV Pink

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović više nisu u dobrim odnosima, budući da je starleta za uživanje u hotelskoj sobi, koje je dobila kao nagradu od zadruge, izabrala Miloša Radičevića

OVO JOŠ NIJE VIĐENO NA FARMI: Pašćete na zadnjicu kada čujete koju funkciju je dobio Kristijan! (FOTO)

Nakon dobrog provoda sa gostima i tamburašima budući da su danas proslavljali slavu "Farme", a ujedno i Kristijanovu slavu, starleta i Golubović su se i verbalno obračunali.

- Izabrala sam Miloša i on se naljutio, i sad ja hoću da ispeglam stvari, ali, eto, napunile su mu glavu ove ovde - žalila se utučena Stanija Ivani Šašić.

KRISTIJAN JOJ OVO NEĆE ZABORAVITI: Stanija priznala ko je najbolji, a ko NAJGORI frajer na imanju! (VIDEO)

- Ne možeš da se*eš deset dana, pa jednim postupkom kao oprala si se! Ja je ovde branim i čuvam, a ona s konja na magarca - vikao je Kristijan koji tvrdi da je pre dva dana završio sa starletom, a onda je rekao Staniji:

- Mnogo si glupa! Realno, mnogo si glupa! 

- Uspeo si da napraviš da te boli uvo za sve, a ja sam kao ljubomorna i slomila sam ti nos i sad me teraš drugome... To si sve uspeo... Ja ti sinoć kažem da i nedostajes, a ti ništa - rekla je Stanija nešto ranije Kristijanu, a među farmerima kruži i priča kako je starleta ozbiljno zaljubljena u njega, budući da ju je svađa sa Golubovićem veoma potresla.

- Imam svoju suprugu, svoje dete i videćete kad izađem odavde - objašnjavao je Kristijan.

(Telegraf.rs)