Ovo su najčitaniji tekstovi o domaćoj estradi u 2015, a samo JEDAN je sa "Farme"! (VIDEO)

Gastoz u "Audiciji", Andrija i Anđelka, drama Marinka Madžgalja, šou Milana Kalinića... nalaze se među pričama koje su obeležile prethodnu godinu

Iako je "Farma" definitivno obeležila prethodnu godinu, zanimljivo je da se među 10 najčitanijih tekstova na Telegrafovoj rubrici "jetset", nalazi samo jedan koji je vezan sa događanja u Lisoviću, što samo pokazuje koliko se ukusi čitalaca razlikuju... Sa druge strane, izdvojile su se i vesti koje su zaista potresle Balkan.

Na prvom mestu najčitanijih u 2015. nalazi se članak: Pogledajte kako je Gastoz nasmejao Milana Kalinića!, snimak Marinkovićevog nastupa u "Audiciji".

2. Prvoaprilska šala:  SEKS UŽIVO: Maca Diskrecija i Zmaj od Šipova vodili ljubav u tajnoj sobi u "Parovima"! (VIDEO)

3. Fantastični Marko je u "Pinkovim zvezdicama" raspametio sve -  UZ NJEGA JE PLAKALA CELA SRBIJA: Da li je ovo najbolji nastup u "Pinkovim zvezdicama" ikad? (VIDEO)

4. Ponovo Gastoz, samo u malo drugačijoj akciji - Pogledajte necenzurisani snimak seksa Tijane Ajfon i Gastoza u tuš kabini! (18+) (VIDEO)

5. Slučaj Tine Katanić je potresao bivšu Jugoslaviju - HRVATSKU MANEKENKU DROGIRALI I SNIMILI PORNIĆ S NJOM? Komšije na nogama zbog snimka seksa!

6. Vest da Marinko Madžgalj boluje od raka, rasplakala je sve - ŽIVOTNA DRAMA MARINKA MADŽGALJA: Borba slavnog glumca sa opakom bolešću. Cela Srbija je uz njega!

7. Andrija i Anđelka su preko noći osvojili gledaoce - PLAKAĆETE OD SMEHA: Andrija Milošević i Anđelka na slovenačkoj carini (VIDEO)

8. Milan Kalinić, kao i uvek, u centru pažnje u "Pinkovim zvezdama" - OSTAO BEZ TEKSTA: Udata takmičarka zgrabila Kalinića i POLJUBILA GA U USTA! (VIDEO)

9. Još jedan neverovatan nastup, ovoga puta u emisiji "Nikad nije kasno" - Izašao je pred Bebeka i svi su se smejali... mator, ćelav... a onda je ZAPEVAO! (VIDEO)

10. I jedini predstavnik "Farme" - AKCIJA U HOTELU: Gologuza Stanija naskočila na Kristijana! (VIDEO)

(Telegraf.rs)