CECINA ĆERKA PRVI PUT POSLE ŽURKE: Evo šta se promenilo u Anastasijinom životu otkako je postala punoletna! (VIDEO)

Anastasija Ražnatović je prvi put javno prokomentarisala glamurozni događaj kojim je proslavila punoletstvo

Ćerka folk zvezde Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, proslavila je punoletstvo 25. maja glamuroznom žurkom, koju su mnogi nazivali događajem godine, a u emisiji "Amidži šou" otkrila je i kako se oseća sada kao osamnaestogodišnjakinja.

OD PRINCEZE DO KRALJICE: Anastasija u ponoć TOTALNO promenila izgled, svi gosti ostali bez teksta! (FOTO)

Pogledajte emotivan film sa rođendanske žurke Cecine ćerke zbog koga su SVI PLAKALI! (VIDEO)

Anastasija je prvi put samostalno gostovala u emisiji, i to upravo kod Ognjena Amidžića na TV Pink, kom je priznala da ima tremu, jer je i inače veliki tremaroš u životu.

Anastasija se na televiziji prvi put pojavila sa samo mesec dana, zapanjićete se ko je još bio gost u toj emisiji! (VIDEO)

Na voditeljevo pitanje šta se promenilo sada kada je punoletna, Anastasija je rekla:

- Ništa posebno. Nisam ni očekivala da će se išta promeniti. Sve je isto kao pre, jedino što, eto, sada sam punoletna pa mogu da radim neke stvari koje do sada nisam, mislim na neke sitnice. Ništa se veliko ne menja.

- Uvek su mi govorili da se ništa neće promeniti sve dok si sa roditeljima. Dok si pod njihovim krovom, živiš po njihovim pravilima - dodala je Cecina ćerka, koja je navela i da nije očekivala da će proslava njenog rođendana biti toliko medijski propraćena.

NAJLEPŠA ŽELJA: Anastasija otkrila šta joj je Ceca rekla tačno u ponoć!

Anastasija je navela i da nije očekivala da će proslava njenog rođendana biti toliko medijski propraćena... Pogledajte o čemu je još pričala u emisiji "Amidži šou":

(Telegraf.rs)