SRCE BOLI: Amidžić se rastao od POSLEDNJE uspomene koja mu je ostala od Madžgalja (VIDEO)

Voditelj je snimio dva nova spota u čast svom velikom drugu Marinku Madžgalju, koje će premijerno predstaviti večeras u emisiji "Amidži šou"

Voditelj Ognjen Amidžić snimio je dva nova spota u čast svog pokojnog druga Marinka Madžgalja, koje će premijerno predstaviti večeras u svojoj emisiji "Amidži šou" na TV Pink

Pogledajte kako Ognjen Amidžić duva! (FOTO)

Prva pesma "Za sve sam kriv" je inače poslednja koju je Ognjen snimio sa Marinkom, dok je drugu pod nazivom "Bože", najemotivniju koju su "Flamingosi" ikada snimili, Madžgalj svojevremeno sam otpevao. Spotovi za obe pesme snimani su u Grčkoj, a glavne uloge poverene su mladim glumcima Milici Majkić i Slavenu Došlo.

undefined

- Kroz ova dva spota dočaraćemo nekoliko priča, kroz koje ćemo pokazati razne emocije. Ovo će biti jedan omaž većini naših spotova i ljubavi kao najbitnijoj stvari u životu i na svetu - rekao je Ognjen za "Blic" i naglasio da će pesma "Bože" mnoge rasplakati.

Snimanje spotova je bilo emotivno za celu ekipu, a najteži trenutak za Ognjena je bilo bacanje Marinkove gitare, koja je voditelju bila poslednja uspomena od neprežaljenog glumca.

Ognjenova ideja da pomogne Marinkovoj porodici i ćerkici Sari, o kojoj smo ranije pisali, biće realizovana tako što će fanovi moći da kupe ove dve nove pesme po ceni od 100 dinara preko humanitarnog broja.

(Telegraf.rs)