Posle pakla kroz koji je prošla, konačno lepe vesti: Goga Sekulić trudna?

- Goga i Uroš opremaju stan, koji će biti gotov do 10. oktobra. Želja im je da prvo žive pod istim krovom, a kasnije da se venčaju - tvrdi izvor blizak Sekulićevoj

Pevačica Goga Sekulić prošla je kroz pravi pakao kada joj je u julu 2013. iznenada, samo dva meseca posle venčanja, preminuo muž Igor Ramović, dugo je nije bilo na sceni, a sada se vratila, predstavila novog, 15 godina mlađeg dečka Uroša Domanovića, a kako se priča Goga je navodno trudna.

BEZ OGROMNIH GRUDI I... Ovako je Goga Sekulić izgledala pre 16 godina! (VIDEO)

Glasine o Goginoj trudnoći su se pojavile kada je Sekulićeva uslikana ispred apoteke sa testom za utvrđivanje trudnoće u rukama.

- Jao, da li ću znati? Da li će mi to sigurno pomoći da saznam? Bolje da odmah budem sigurna jesam li ili nisam trudna. Ja se nadam da jesam jer moj dečko i ja toliko želimo bebu. Radimo na tome. Nikada do sada nisam utvrđivala trudnoću, ovo je prvi put - rekla je Goga, kako piše "Kurir", apotekarki.

Početkom oktobra, Goga će se preseliti kod dečka u Cirih.

- Goga i Uroš opremaju stan, koji će biti gotov do 10. oktobra. Želja im je da prvo žive pod istim krovom, a kasnije da se venčaju. Iako rade na tome da dobiju dete, ona će do kraja godine završiti novu pesmu i odradiće sve zakazane nastupe koje ima - ispričao je izvor blizak Sekulićevoj.

(Telegraf.rs)