DRAMATIČNO: Ceca operisala čir na želucu!

Folk diva operisana je 2. juna, pa su joj lekari naredili apsolutno mirovanje 10 dana. Zbog toga se nije pojavila na suđenju u Višem sudu u Beogradu. Pucanje čira spada u teže komplikacije i zahteva momentalnu operaciju

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović završila je pre nedelju dana na operacionom stolu, pošto joj je pukao žir na želucu, prenosi "Alo!".

Upravo se iz tog razloga ona nije pojavila na jučerašnjem suđenju u Višem sudu u Beogradu. Pevačici su lekari naredili najstrože mirovanje u trajanju od deset dana.

- Ceca se žalila na intenzivne bolove još nakon koncerta koji je 12. maja imala u Stokholmu u Švedskoj, ali je mislila da je u pitanju umor. Bolovi su se i kasnije javljali, a sve je kulminiralo drugog dana juna, kada joj je pozlilo. Lekari su ustanovili da joj je pukao čir na želucu. Pucanje, odnosno perforacija, spada u teže komplikacije u slučaju čira i zahteva momentalni hirurški zahvat – rekao je za "Alo" izvor blizak folk zvezdi.

Ceca je zbog ovog zahvata propustila zakazano ročište u Višem sudu u Beogradu.

- Sudija, predajem vam otpusnu listu za svog klijenta koji je imao operaciju. Zamolio bih vas da ne čitate detalje iz medicinske dokumentacije – rekao je advokat pevačice Goran Petronijević, uz napomenu da njegova klijentkinja mora da miruju narednih 10 dana.

Otac Ražnatovićeve Slobodan Veličković takođe je potvrdio da mu je ćerka operisana:

- Ceca je operisana, ali nije ništa strašno. Uspešno se oporavlja i ubrzo će se vratiti svojim nastupima.

Istu informaciju preneli su i iz Cecinog pres-tima:

- Svetlana Ražnatović je pre sedam dana imala hiruršku intervenciju. Ne želi da priča o tome, uspešno se oporavlja i od 16. juna će nastaviti sa svim poslovnim i koncertnim aktivnostima.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)