Kidali su devedesetih, njihovu "Opsesiju" svi znaju, venčali se, ovako danas izgledaju Beba i Husa Beat Street! (FOTO) (VIDEO)

Dens grupu "Beat Street" činili su Beba, Ella B, Husa i Ljuba, a nakon osam godina žarenja i paljenja na muzičkoj sceni, sastav se raspao

Legendarna dens grupa "Beat Street", osnovana 1992. godine, žarila je i palila muzičkom scenom godinama, a popularni sastav činili su Ella B, Beba, Ljuba i Husa.

Bili su zvezde devedesetih, venčali se, imaju četvoro dece, ovako sada izgledaju Ella B i Ljuba Beat Street! (FOTO) (VIDEO)

Članovi grupe su nakon dve godine izbacili svoj veliki hit "Opsesija", po kom su i ostali upamćeni, ali, na žalost fanova, osam godina od osnivanja, grupa se raspala.

Ljuba i Ella B su se venčali i otišli u Nemačku, žive u Štutgartu i imaju četvoro dece, i više se ne bave muzikom, dok su Husein Alijević Husa i Dušanka Dekić Beba ostali u muzičkim vodama i dan danas.

Takođe su u braku, ponosni su roditelji, a i danas se rado pojavljuju na javnim događajima.

Prisetite se legendarne "Opsesije":

Husa i Beba su i danas vrlo prepoznatljivi, a često se druže sa kolegama koje su tada, kao i oni, bile na samom vrhu muzičkih top lista.

(Telegraf.rs)