ŠTO JE PLJUVALA, PLJUVALA JE: Popović otkačio Vesnu Zmijanac, evo zbog čega! (FOTO)

Razlog je prozivanje Lepe Brene u javnosti, ali i napuštanje emisije "Nikad nije kasno" zbog učešća u "Farmi 6"

Za Vesnu Zmijanac u Grand produkciji, po svemu sudeći, više nema mesta!

"Kukavica" nije bila namenjena Ceci? Evo ko ju je prvi otpevao - šokantna priča o hitu Ražnatovićeve (VIDEO)

Naime, Zmijančeva je jedna od retkih pevačica, ako ne i jedina sa estrade, koja nije bila pozvana na snimanje novogodišnjeg programa na Grand televiziji, koji se snimao tokom prethodne nedelje.

Razlog za to su, kako se priča, žestoke prozivke Lepe Brene i to javno, ali i napuštanje emisije "Nikad nije kasno" zbog učešća u Farmi 6.

Lepa Brena otkrila da li će Rasta ZAISTA raditi na njenom novom albumu! (VIDEO)

- Za Vesnu tamo više nema mesta. Nedopustivo je da javno izgovori niz reči na račun Lepe Brene i da očekuje lep tretman i veliko poštovanje. Ako se sećate, ona je "Nikad nije kasno" napustila jer je dobila ponudu za učešće u "Farmi 6". Preko toga bi joj i prešli, ali njeni komentari koji su kasnije usledili u najmnju ruku nisu u redu i nisu pošteni - objašnjava naš izvor.

I Lepa Brena tada je prokomentarisala Vesnin potez napuštanja "Nikad nije kasno".

Karleuša nazvala Sašu i Snežanu metuzalemima i rekla im da "proteze stave u čaše", a oni je POKLOPILI jednom rečenicom! (VIDEO)

- Ona je kod nas bila i gospođa, dama i kraljica, a šta je tamo, neka ona razmisli sama. Za mene su rijaliti programi medijski užas. Ne znam kako naš zakon još dozvoljava da se prikazuje agresivnost u tim programima. To je takvo degradiranje čoveka u svakom smislu. Mi smo u moje vreme gledale olimpijade, filmske festivale, Evrosong... Tada smo znali koji je sportista osvojio medalju. Ja sam odrastala na pravim vrednostima, poštovali smo naše naučnije, a kakvo je vreme došlo sada... - ispričala je Brena.

Vesna je po izlasku sa Farme često prozivala Brenu.

- Brena je mrtva za mene! Ajde što me prozivala dok sam bila na Farmi, ali da mi ne čestita rođenje unuke?! Nikad neću progovoriti s njom, niti će moja noga kročiti u njen Grand. Sram je bilo, bre! Šta ona ima protiv mene?! - govorila je Zmijančeva.

MALA JE POČELA DA FURA "GUCCI": Nećete verovati koliko košta torba Aleksandre Prijović! (FOTO)

Inače, Brena je 4. avgusta 2015. na svom Tviter nalogu objavila fotografiju kojom je žestoko potkačila i Vesnu i Cecu Ražnatović, zbog koncerta u Bugarskoj. Pevačica se tada pohvalila fotkom koja je nastala pre 25 godina tokom njenog legendarnog koncerta u Bugarskoj na stadionu “Vasil Levski”. Brena je tada pevala pred više od 60.000 ljudi, a ceo stadion je vikao “Živela Jugoslavija”.

(Telegraf.rs)