Vreme čitanja: oko 1 min.

Voditeljku tukao muž, ona zbog batina doživela pobačaj i otišla u ilegalu: Evo kako danas izgleda

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pre skoro 15 godina vodila je "Zvezde Granda"

  • 1
Ljubinka Boba Dobrosavljev Printskrin:Yotube/Instagram/Facebook

Voditeljka Ljubinka Buba Dobrosavljev postala je poznata nakon što je 2011. godine, vodila muzičko takmičenje "Zvezde Granda", iz kog je otpuštena, od strane tadašnjeg direktora, Saše Popovića.

Ljubinka je takođe prošlu kroz jednu od možda najtežih situacija, kada je pretukao muž - dok je bila u četvrtom mesecu trudnoće.

- Tukao me je. Bila sam u četvrtom mesecu trudnoće. Ja sam preživela, ali beba nije. Gurnuo me je, pala sam na stomak, imala podlive. Udarao me je po glavi. Okrenuo me je. Strašno mi je da pričam o tome… Počeo je da me davi. Ostajala sam bez vazduha. Poslednje čega se sećam su reči: "Ubiću te, odrobijaću te u CZ-u!“ On se osvestio u jednom trenutku i pobegao iz stana. Bila sam užasno uplašena za sopstveni život, zvala sam sestru da dođe po mene. I sada sam uplašena, ali više ne želim da ćutim - ispričala je Ljubinka svojevremeno za Puls.

Ono što možemo da vidimo na njenom Instagramu, ona danas slika portrete svetaca, a takođe je i autorka romana "Čarobni prsti", kao i ilustrovane novele "Blizanački plamen". Njena dela često imaju verske elemente i često sadrže prirodu.

(Telegraf.rs)

 

Video: Aleksandra Mladenović o Cipki: Oseća se loše, ostala je bez muža, planirali su potomstvo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boky

    21. maj 2024 | 12:08

    Sve je slagala. Bilo dokazano. Zbog toga je trebalo da dobije bar 15 godina strogog zatvora jer je htela da lazno optuzi bivseg partnera. Sve se saznalo, pa se zbog blama povukla sa TV.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA